Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiePrzyzwyczajona

Czy da się przyzwyczaić?

Polecane posty

Gość NiePrzyzwyczajona

Otóż moje pytanie jest takie, czy da się przyzwyczaić do przeszłości partnera?.Jak tak to jak to zrobić? Dokładniej to jestem strasznie zazdrosna o 1 dziewczynę mojego faceta. Choć nie mają kontaktu ze sobą, ona go zdradziła on zapomniał więc raczej się nie kumplują. Ale jak widzę jego zdjęcia i pomyśle, że ona mogła je robić albo ich zdjęcia razem nawet na myśl co mogli razem robić psuje mi się humor:( Jak to zaakceptować staram się, tłumaczę sobie, że ja też miałam wcześniej kogoś i to normalne ale odczucia te same.. Miał ktoś z was tak? Jak to zrobić jakieś sposoby?

Gość saasa
napewno ma jego zdjecia nago współczuje ci bo zawsze bedzie on o niej myslał,,,

Gość NiePrzyzwyczajona
podobno o niej nie myśli tylko jak skojarzy sytuacje.. i takich zdjęć raczej sobie nie robili. Jakieś pomysły żeby sobie nic z tego nie robić i zapomnieć o jej istnieniu..?

Gość Sama nthełę
powiedz coś więcej o nich obojgu, to będzie łatwiej doradzić. generalnie proponuje olać laskę, dbać o siebie i bajerować faceta - kusić i uwodzić, tak żebyś mu kompletnie zawróciła w głowie :D jeśli o mnie chodzi.. jak byłam młodsza miałam podobny "problem" wku.rwiała mnie była laska mojego już eks faceta. była zarozumiałą krową, której się wydawało, że wszyscy jej zazdroszczą i chcieliby być tacy ja ona. więc przez jakiś czas kulturalnymi wypowiedziami na wysokim poziomie komentowałam jej wpisy na blogu i profil na NK, stwierdzając iż osoby, które wypowiadają się w taki sposób jak ona mają wiele kompleksów i chcą się dowartościować zadzierając nochala. i tym sposoben sprawiłam, że usunęła bloga, który miał ponad 4lata oraz usunęła konto na NK. Teraz mój men nie ma jej już w znajomych, na liscie gg też już jej nie ma, poza tym wiem, że ma ją w doopce, bo go konkretnie zbajerowałam do tego stopnia, że o żadnej innej już nie pomyśli :)

Gość Sama nthełę
mój EX men!!! do teraz jest samotny po naszym rozstaniu i wypisuje mi jak tęskni, kocha etc. także zauroczenie do tamtej pindy mu już przeszło. :)

Gość NiePrzyzwyczajona
Staram się żeby nasze spotkania były wyjątkowe ale ona i tak mi przeszkadza. Hmm wiem, że byli ze sobą 3 lata zdradziła go z najlepszym kumplem. Mówił mi, że to już skończone i wogóle że tylko ja się liczę wierze ale i tak jestem zazdrosna o te ich wspomnienia. Głupie to ale nie mogę się z tym pogodzić choć próbuję.

Gość NiePrzyzwyczajona
To nieźle go musiałaś załatwić:P hehe jakieś specjalne sposoby?

Gość NiePrzyzwyczajona
???????

Gość NiePrzyzwyczajona
Nikt tak nie miał???? to wam zazdroszczę.

Gość uuuuuupppppppppp

Facet który został zdradzony w taki sposób rzadko wybacza coś takiego. Skoro on Ci powtarza, że nie myśli o niej, to Ty też postaraj się o niej zapomnieć. Psujesz sobie tylko związek. Myśl o Was, o tym aby Wam było dobrze. Jeśli nie jesteś w stanie o niej zapomnieć to ja nie wiem co robisz jeszcze w tym związku... Każdy ma jakąś przeszłość, ale zaczyna potem nowe życie. Nie da się wymazać tego co było jak na jakiejś kasecie. To jest po prostu życie, prawdziwe życie. Głowa do góry!

Gość NiePrzyzwyczajona
turkusowa dzieki jakieś pocieszenie to jest, na pewno się jeszcze będe starać, dobry znak usuną zdjęcia;]

Gość ej nie ma o co
nie jestem dziewczyną, jestem dojrzałą kobietą i powiem ci że nawet ja (mająć wspólne dzieci) wyrzuciłam wszystkie wspólne zdjęcia,album ze ślubu itp nie była jego żoną,więc nie masz gorszego problemu(wspólne dziecko) więc nie przejmuj się tym tak bardzo,staraj się nie myśleć a zazdrość :) normalna rzecz

Gość NiePrzyzwyczajona
hehe to ostro. nie miał pretensji o te zdjęcia? Myślę, że z czasem nie będę na nią zwracać uwagi a On bedzie tylko moj:P

Gość NiePrzyzwyczajona
to niestety muszę Cię zasmucić mam więcej o 2 lata, niby nie dużo ale jest. Narazie mam takie problemy, jak będę mieć gorsze to się będę martwić wtedy.

nom... 18 lat kobieta - jeszcze z 5 lat i zacznie Ci się w procesie dojrzewania wykształcać mózg. bo podobno kobiety szybciej dojrzewają emocjonalnie.