Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Microgynon 21

Microgynon 21

Polecane posty

Gość Microgynon 21

dziewczyny pprosze odpowiedzcie mi czy moge przestac brac te tabletki tak z dnia na dzien? tzn zaczelam nowe opakowanie i dzis wzielam juz 4 tabletke z niego chce przestac je brac w ogole, boli mnie cała wątroba, tak strasznie sie po nich zle czuje:( to jest drugi rodzaj tabletek, wczesniej brałam OC 35 przez 2 mce, nie slyzyly mi również i gin mi przepisala wlasnie ten Microgynon 21 jakie mogą byc konsekwencje odstawienia w taki sposob tabletek? za mądre odpowiedzi bardzo bede wdzieczna

Gość Microgynon 21

jezeli szkodzą ci i zle sie czujesz to powinnas odstawic i pojsc do lekarza Co do konsekwencji to mysle ze nie powinnas sie o to martwic bo w tym przypadku to chyba wazniejsze jest to ze tak strasznie zle na ciebie wplywaja a samo odstawienie w srodku cyklu nie powinno doprowadzic do zadnych problemow No ale powinnas udac sie do lekarza zeby jednak nie bylo niespodzianek Jezeli to juz drugie tabletki ktore ci nie pasuja to moze wyprubuj Rigevidon - tabletki starszej generacji ale dla mnie ( a tez miala rozne problemy przy innych ) sprawdzily sie idealnie Biore je 3 lata bez przerwy i od samego poczatku az to teraz nie mam zadnych problemow

dostaniesz po odstawieniu okres wiekszych konsekwencji nie bedzie, a swoja droga mnie te tabletki bardzo sluzyly :)

Gość Microgynon 21
czyli moge ich od jutra juz nie brac w ogóle? i chyba raczej nie bede na razie brała zadnych tabletek bo i tak mam juz rozwalona wątrobe przez wszystkie inne antybiotyki itp. a go gina ide w przyszlym tyg dopiero. czyli mam sie nie martwic, ze stanie sie cos zlego?

Gość Microgynon 21
dziewczyny bardzo wam dziekuje za odpowiedzi:)🌻

Gość peniora
braam je 7 lat najlepsze na swiecie ani utylam ani nic..mozesz odstawic ja i czekj na okres,, wez jasmin jest ok dla mlodych,

Gość i bardzo dobrze powiedziała
ja brałam 3 lata, wszystko było super, krytykowałam te, co krytykowały tabletki... koszmar zaczął się po odstawieniu. Nigdy więcej!

Sprzedam Microgynon. Posiadam 5 blistrów. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Gość deda sa
Wypróbuj krązek dopochwowy nuvaring aplikowalam go pare miesięcy, i nie trzebabyło nic łykać własnie ze względu na wątrobe poprosiłam ginekologa o niego.-------------------------------------------------------------------------------- Mam jedną recepte bez daty moge odsprzedać za czekolade :D bo aktualnie nie zabezpieczam się nie wymaga potrzeby wiec po co ma leżec moze ktos ma ochote wypróbować :) Kocisko_ok@interia.pl

Gość titu1991
Witam Pilnie kupię microgynon prosze o kontakt na maila ataner1991@wp.pl

Gość titu1991
Witam Pilnie kupię microgynon prosze o kontakt na maila ataner1991@wp.pl

Odkupię tabletki microgynon 21 proszę o kontakt rkfirma@interia.pl