Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanko /

co sądzicie o wózku x-landerx GO 2010

Polecane posty

Gość mam pytanko /

Zamierzam takowy zakuipc dla mojej pociechy czy ktos ma ,wypróbowal? Prosze podzielcie się opinią.

hej ja od niedawna użytuje taki właśnie wózeczek narazie tylko gondolke i musze przyznac że jest całkiem ok, jest zgrabniutka, ale w środku jest sporo miejsca dla dziecka nawet w grubym kombineznoie nie bedzie mu zbyt ciasno, poza tym lekko się prowadzi ,ogólnie jestem bardzo zadowolona .I z czystym sumieniem mogę polecić ten wózek .

Gość mam pytanko/
dzięki , a jaki masz kolor wózka i jak jest z hamulacami, słyszałam że x-landery maja kiepskie hamulce podobno same potrafią się odblokować i wózek może odjechać .

Gość mam pytanko /
ładny ten kolorek ja tez chyba sie na ten skusze choc podoba mi sie jeszcze taki szary ,a mogłabyś mi napisać, jak montuje się gondolke i czy mozna zamontowac na stelażu jakis fotelik samochodowy ?

gondole montuje się za pomoca adapterów ,w stelaż wózka montaż jest naprawde bardzo łatwy, gondola sama w sobie nie jest ciezka wiec wszystko idzie łatwo , mozna zamontowac fotelika x=lander x-car za pomoca apapterów tylko ze niewiem czy adaptery od gondoli są dobre też do fotelika ,trzeba było by zadzwonic do sklepu i zapytac ,sama zastanawiam się na dokupieniem fotelika, fajna sparawa np. na zakupach nie trzeba dziecka taszczyc w ręku tylko myk wpinamy w stelaż i wygodnie spacerujemy. Warto też dodać że stelaż składa się praktycznie na płasko i co mogę dodać nawet w małej yarisce moge spokojnie go wozić i zostawie jeszcze mnóstwo miejsca na zakupy itp.

Gość mam pytanko /
dzięki Aga za opinie ,chyba mnie skusiłaś na tego x-landera. Czy jakbym miała jeszcze jakies pytania moge się zgłosić, ?

jasne, podaje swoje gg 20926945, fajnie że się zdecydowałaś, pozdrawiam ciepło,aga .