Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemtopytam

Czy można się spodobać kobiecie nie będąc przystojny?

Polecane posty

Gość niewiemtopytam

Jak w temacie. Czy to możliwe kiedy mało która kobieta zwraca na takiego uwagę?

Gość niewiemtopytam
Miałem na myśli ładnej kobiecie:) To zmienia postać rzeczy chyba.

Gość holaaaaaaa
każdemu podoba sie co innego;) moze jakas dziewczyna uzna ze jestes przystojny? a tak z ciekawosci czy ty moglbys byc z dziewczyna która ci sie nie podoba?:o

Gość niewiemtopytam
Są uniwersalne typy urody, ale ja mam na myśli tych którzy ogólnej opinii są nieprzystojni.

owszem ... jeśli facet bedzie wygadany, wesoły, odważny .... mający dużo znajomych ... to nie jednej bedzie sie podobał ... mimo ze nie jest przystojny

Gość niewiemtopytam
No wiadomo, ze nie chciałbym być z taką co mi się nie podoba.Ale temat chyba określiłem jasno i teraz proszę o odpowiedzi.

Gość Izaaa091091
Tak, mozna.

Gość niewiemtopytam
Ja wiem, że teoretyczne szanse są, ale czy jak taki facet umówi się na randke to czy moze cos zdzialac?

Gość ..kull
czy dziewczyna "obiektywnie nieładna" moglaby ci sie spodobać? odpowiedz sobie na to pytanie i wiedz ze tak samo jest w druga strone:o oczywiscie sa szczegolne sytuacje gdy chlopak czyms szalenie imponuje, jest ponadprzecietnie inteligentny, ma uzdolnienia artystyczne, jest w czyms ważnym liderem itp

Gość stara baba i ciepłe morze
posłuchaj... byłam na wakacjach z rodziną, a nami byli dwaj koledzy męża ze swoimi rodzinami jeden bardzo przystojny, ubranka tylko firmowe, włoski zrobione, wymuszona nonszalancja itd. troszkę zakochany w sobie i nudny jak flaki z olejem drugi nieciekawy z wyglądu ale czysty zadbany, ubrany wygodnie ale ze smakiem, taktowny wobec kobiet, inteligentny, baaardzo ciekawy wewnętrznie pierwszy nawet pływać nie potrafił, drugi szalał w wodzie, skakał ze spadochronem, i wiele takich jak to na wakacjach pierwszy za wszelką cenę chciał zwracać uwagę kobiet, drugi skromny gdybym miała wybrać... wybrałabym drugiego!!! bo jest cudownym facetem

Gość w sensie relaksu
Dżakarta przesadziłaś! Czemu powiedziałaś że on jest obleśny,jest śliczny :D:D

Gość life is brutal........
przeważnie ci naprawdę nieatrakcyjni maja defekt charakteru spowodowany odrzucaniem przez otoczenie w dziecinstwie i mlodosci:o i głównie z powodu tego defektu nie potrafia sobie znalezc dziewczyny, wyglad w pewnym wieku staje sie mniej istotny ale ułomnosc osobowosci zostaje

jak cos sobą reprezentujesz, jestes zaradny i ogarnięty to spojrzy ;d

Gość demi mur
Ja tam nie zwracam uwagi na wypacynkowanych miesniakow,z solarem i blyskiem w oku.Jak ktos nie ma wad w wygladzie (piegi,rude wlosy,pryszcze,krzywe zeby itp) to dla mnie jest nudny i pewnie zdradzi.Ja mialam kolesia z odstajacymi uszami i nawet mial ksywe uszatek na osiedlu,ale mi to nie przeszkadzalo bo za to byl w porzadku i super uprawial sex.Jak ktos ma fajny charakter to wady nie graja roli