Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PołowąSiebieNaTamtymŚwiecie

a może lepiej będzie odejść ? planuję swoją śmierć ... :( sfrustrowana :(

Polecane posty

Gość PołowąSiebieNaTamtymŚwiecie

Dziś mija miesiąc jak miłość mojego życia mnie zostawiła ... Osoba, którą kochałam nad życie ... Nie odszedł dla tego, że pokochał inną. Nie dlatego, że coś mu się we mnie nie podobało Nie w tym sensie odszedł. Po prostu ratował życie swojej młodszej siostrzyczki miał wypadek . z Nią. Robił wszystko żeby ją uratować. I nic jej się nie stało na szczęście .. jednak on .... o godzinie 22:26 był już w szpitalu a o 1:35 Jego serce przestało bić. To był dla mnie straszliwy ból kiedy lekarz wyszedł i powiedział BARDZO MI PRZYKRO, ROBILIŚMY WSZYSTKO CO W NASZEJ MOCY ;( nawet nie pozwolili mi go zobaczyć ;( dziś po raz pierwszy od miesiąca wyszłam z domu poszłam do Niego.. Niestety nie do Jego domu tylko na cmentarz szukam oparcia w internecie. Na różnych forach.. Z nikim innym w realu nie zamierzam rozmawiać przyznaję, że myślę o samobójstwie ;( bo tak naprawdę połową siebie jestem z "M" na tamtym świecie zabrał tam moje serce ;( POMOCY ;( ;(

rozumiem, ze nie chcesz rozmawiac z nikim w realu, bo nie masz na to sily, nie chcesz sluchac pocieszenia, wszystko Cie denerwuje i nic nie pomaga. To straszna tragedia, wspolczuje Ci bardzo mocno. Tutaj tylko czas pomoze, nie zapomniec, ale stanać temu naprzeciw, zaczac zyc znowu..

Gość prowo czyżby marwasek albo
Marcel powrócił? To jest prowokacja. Taki sam temat założył/a na "ogólnym"

Gość NiePrzyzwyczajona
bo może szuka wsparcia i tu i tam! Chyba każdy był kiedyś zdesperowany może nie do tego stopnia bo to straszna tragedia.. Współczuje ale to nic nie da musisz żyć, nie poddawać sie..