Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna poparzona

SPALIŁAM SIĘ NA SOLARIUM A BYŁAM NA 6 MIN jak to możliwe?

Polecane posty

Gość smutna poparzona

Chciałam się trochę opalić bo niedługo mam wesele w rodzinie. Jestem blada i początkująca więc najpierw poszłam na 5 min ale totalnie nic mi nie było, ZERO EFEKTU więc po 4 dnaich poszłam na TO SAMO SOLARIUM TA SAMA KABINA na 6 min i jestem STRASZNIE SPALONA, Cała CZERWONA< SKÓRA MNIE PALI, wyglądam strasznie! JAk to możliwe? Dodam że to nowe solarium ale przecież byłam na 5 min i nic :o

Gość co to za różnica
jutro z rana do apteki, jest taka pianka na oparzenia. i smaruj się tym grubo bo będziesz straszyć. teraz też się smaruj. jak masz jogurt albo kwaśne mleko czy śmietanę- zastosuj.

Gość kika00
bedziesz wyglądała jak ta laska z kafe :D co codziennie chodzi na solarium:D

skoro nigdy sie nie opalałas to normalne,zle zaczełas....powinnaś najpierw na 4 min, dwa dni pózniej znów na 4 zrobic 3 dni przerwy isc na 5 trzy dni przerwy isc na 5...wtedy mialałbys brązową skórę a nie czerwoną jak teraz,...no i przede wszystkim skóra ci bedzie schodzic

Gość smutna poparzona
dzięki :o ale ktoś się spotkał zeby tak po 6 minutach :o przecież to jest mało...

Gość smutna poparzona
ale po 5 minutach nie było efektu

Gość co to za różnica
mnie tak kiedyś przyjaciółka wyciągnęła. pierwszy i ostatni raz. po 5 minutach miałam nochol czerwony jak osiedlowy pijaczek. na szczęście zima była i nie musiałam resztą ciała świecić ludziom po oczach.

Gość agnieszka512
o matko.. to jaką wy jasną karnację macie? to mi się wydaje, że mam jasną, a byłam dziś na turbo solarium na 12 minut i kompletnie nic mi nie jest, nic mnie nie piecze i nie jestem czerwona. to w naszym kraju sa aż takie blade osoby? :S

autorko a Ty myślałaś że co,że za 2-3 razem będziesz miała ładną opaleniznę,trzeba stopniowo przyzwyczajać skórę

Gość co to za różnica
no widać są. na słońcu łapię piękny brąz a to durne solarium robi mi krzywdę.

Gość a ja też się spaliłam ale na
słońcu. Wyjechałam do Grecji w lipcu. Kąpałam się w słonym morzu apotem położyłam się na 40 stopniowym słońcu . Po kilku minutach skóra zaczęła mnie piec ale chciałam się opalić to nie reagowałam. Dopiero w nocy odkryłam że popaliłam skórę i to tak, że prawie wyłam z bólu. Boże co ja przezyłam! Minął rok a ja dalej na ramionach mam bladą różową skórę która wygląda jak blizna. Nie mogę nosić koszulek na ramiączka. Musdzę mieć bluzki zakrywające ramiona. Znienawidziłam opalanie. Boję się teraz słońca wolę siedzieć w cieniu. Zrobiłam straszną głupotę za którą drogo zapłaciłam. Słońce jest potworem. Boję się tego lata.

Gość co to za różnica
w grecji opalałam się w cieniu ;) i to posmarowana ładnie olejkami. wróciłam idelnie opalona. kuzynka pływała, latała po palży i pchała sie na słońce i skończyła ze spalonymi ramionami

tylko przed sezonem i w sezonie jak pogoda nie dopisuje,w zimie nie chcę mi się

dlaczego gówno? wszystko jest dla ludzi,byle stosować z umiarem