Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednadziewczyna

młodszy chłopak

Polecane posty

Gość takajednadziewczyna

witam,moze ktos mi doradzi,wypowie sie na moj temat,a mianowicie: Mam 19 lat i podoba mi sie 18letni chlopak,znamy sie krótko,piszemy smsy itd,wydaje mi sie ze mu sie podobam,bo czesto bywa u mnie w pracy,ale kiedy sie na niego spojrze wydaje mi sie ze go zawstydzam,kiedys dalam mu cmoka w policzek i zrobil sie czerwony,ale od tamtej pory juz tak sie witamy i nawet sam podchodzi Moje pytanie:Czy warto angażować sie w taki związek?niewiem dlaczego on mi sie tak bardzo podoba,w dodatku mlodszy pytanie nr 2 jak sie dowiedziec co on o mnie mysli?

Gość ehe heeeheee
eee tam jeden rok to żadna różnica :) 11 lat to można się zastawiać :P Jak Ty jesteś na tak i on jest na tak, to nic tylko się cieszyć a nie szukać dziury w całym :)

Rok różnicy to naprawdę żadna różnica. Każdy dorasta i dojrzewa nie tylko psychicznie, ale i fizycznie w innym tempie, dlatego nie patrz na jakieś numerki, cyferki, horoskopy i inne pierdoły. Zobacz jaki On jest i na tej podstawie decyduj. Co do pytania 2 mamy 2 opcje, ale poczekasz, jeśli mu zależy do samo wyjdzie, a opcja druga - drastyczna, spytaj prosto z mostu skoro się dobrze znacie;)

Gość Elmo.
Spokojnie to jest niezauważalne!:) Mam kolegę 16 lat ma dziewczynę 26 ;] ciekawie nie..

Gość xcvxbbx
Taaa, jeden rok to moze ok. Ja wlasnie zerwalem z panna 11 lat starsza, bo ona juz kurwa nie dorosnie, a my sie nie dogadamy

Gość sunny87685
ja również niedawno poznałam chłopak o rok młodszego, taka różnica wieku to żadna różnica, niestety dla mnie to był na początku problem, teraz tego strasznie żałuje, bo przez moje podejście wszystko się s popsuło. Nie rób tego błedu co ja i sprobuj. Skoro jest taki świetny, bo potem będziesz tego strasznie zalowala

Gość takajednadziewczyna
no tylko pytanie czy 18 letni chlopak umie powaznie myslec o milosci,dziewczynie,zwiazku?

Jak ktoś ładnie napisał już wcześniej: ciągle szukasz dziury w całym i rozwiązując jedne wątpliwości znajdujesz kolejne, nie myśl za dużo, daj się ponieść emocjom i zobacz gdzie Ciebie zaprowadzą:D

Gość takajednadziewczyna
tzn niechodzi mi o rok roznicy,tylko hmm inaczej bym na to patrzyla jakbym ja miala np 21-on 20 ale chodzi o to ze wlasnie niektorzy w tym wieku(18) to wiecie...chociarz niezawsze