Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminokwasnica

czy my do siebie pasujemy

Polecane posty

Gość aminokwasnica

Piszę bo mam dylemat. Jestem z chłopakiem od 4 lat mieszkamy razem itd.Wkrótce zamierzamy wziaść ślub...i tu pojawia się problem bo ja nie wiem czy to TEN. Codzi o to ze moj chłopak ma wyzsze wykształcenie, dobrze płatną prace. Ostatnio mi oznajmił ze zlozył cv na kierownika w innej firmie. Troche mi się to nie spodobało bo wiem że wtedy się poróżnimy. Ja nie jestem po studjach mam średnie wykrztałcenie i marnie płatną prace,Boję sie tego że jak on dostanie to pracę bedę czuła się gorsza od niego, zaczną się wyjazdy konferencje młode asystentki itd. Obawiam się tego że kiedyś powie mi że jestem nikim, lub zamieni mnie na kobietę z wykształceniem. Wszystko było by ok gdybym się bezpiecznie przy nim czuła tak wyjątkowo, Mój chłopak nie potrafi okazyważ uczuć, jest bardzo chłodny, nie dowartościowuje mnie Czuję się przy nim jak taka szara myszka,taka nie w jego typie. Wkrótce slub a ja nie wiem czy tego chce, bo ten człowiek nie daje mi tego czegoś,,, Kocham go ale czy to wystarczy. czy na tyle by z nim iść przez zycie/

Jeżeli Cię naprawde kocha to nie powie tego,bo przecież chyba nie jest z Tobą dla kasy czy wykształcenia? Jeżeli masz odwagę zapytaj go wprost czy przeszkadza mu to ze masz mniejsze wykształcenie,czy mniej płatną pracę to będziesz wiedziała na czym stoisz. Watro to sprawdzic przed slubem,bo potem to juz bedzie za pozno..