Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aAngelika

hmmm popracowałeś tydzień więc sie nie wypowiadaj...

Polecane posty

Gość aAngelika

hmmm... pracowałam tam ponad 12 msc ... opinie typu 4 zł za godz są błedne dlatego ze kazdy który obecnie sie przyjmuje ma 7 zł na rękę a na prowizje trzeba zapracowac... kazdy by c hcial niewiadomo ile zarabiac no ale zeby zarobic trzeba sie narobic...nic nie ma za darmo! bardzo miło wspominam tą firme i gdyby ni e sprawy osobiste do dzisiaj bym tam pracowała;) szefostwo młode a zarazem bardzo zrozumiale nikt nie moze opini wystawiac na ten temat po tygodniu!!! tak zwani liderzy młodzi trzeba dac im zanse staraja sie jak mogą ;) czasami im nie wychodzi ale ktoś inny bylby na ich miejscu nie dał by rady...bo jest to bardzo trudne zadanie ;D Andrzej młody,zabawny a zarazem sympatyczny cz lowiek,kaja hmm mloda zwariowana imprezowiczka ale jezeli chodz o prace wykonuja ja jak najbardziej p[ozytywnie;)Larysa sympatyczna kolezanka na jej temat za duzo nie moge sie wypowiadac bo za jej lidera juz mnie nie było.dziewczyny z bióra Karolcia ,Asia,Madzia ,ola sa zajebiste;) no i Atanas ;) pozdrawiam ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować