Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elize155

Temat dla twardych kobiet :)

Polecane posty

Gość nienaaaawidze jeeeeeej
wiem do czego pijesz... samo odejscie nie do konca swiadczy o tak zwanej twardosci czy mocnym chrakterze, bedziesz 'twardy' jesli zachowasz gosnosc, nie dasz sie wiecej ponizyc, nie updaniesz do najnizszego stopnia, zniesiesz wszystko w miare z podniesiana glowa

west ice.....totalnie nie ja!! jam przystojniejszy!!! to jakis kozak z ruskich stepow.....taki wiesniak :P:P

nazywaj jak chcesz zebys tylko sie tego trzymal :)

Gość West Ice
będę się trzymał złośnico :) słuchaj, gdy odstawiałaś swojego chłopaka to łatwo ci to przyszło czy miałaś jednak z tym problemy np. chciałaś wybaczyć ble ble ps. przepraszam za brak interpunkcji, jestem "techniczny" :P

zostawiłam go dopiero tydzien temu , problem to silny ból i po prostu nie moge tego zaakceptowac, chociaz staram sie, nie planuje powrotu kiedys moze wybacze, ale nie zapomne ps. nie szkodzi, tej niej nie uzywam poprawnie :)

Gość West Ice
no cóż słuszna decyzja, kurestwo trzeba zwalczać :) a to było już coś poważnego z planami na przyszłość? ile masz lat ?

byłam z nim rok i w sumie prowadzilismy taki tryb zycia ze myslelismy o terazniejszosci, plany byly takie zeby korzystac z zycia razem tyle ile sie da, no to tak k*urwa planowalsmy ze sama musze korzystac :) ma 29 lat