Klaudius Meridius Decidus 8 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 72 Napisano 2 godziny temu Miasto przygraniczne. Tutaj przemyt szedł na szeroką skalę. Wielu ludzi dorobiło się w tamtych czasach majątku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 2 godziny temu nie wiem o co chodzilo z tym ze naleze do mafii wg Muna fajny kieliszek w pysk huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 2 godziny temu chyba z goowna jestes jedynie z goowna powstalas w goowno sie obrocisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 1 godzinę temu niestety, czasem sie nie chce a tak wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 1 godzinę temu mnie sie ostatnio odechcialo sraac w domu i jak wieczorem kolacje zjem a rano stolec mi sie chce to wychodze z chaty i szukam klopa, ostatnio mnie przywialo do toalety miejskiej w parku a dzisiaj mnie zawialo do rzeki w lesie za miastem hahah XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 1 godzinę temu imituje to co w tv widze niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 1 godzinę temu w tv tez pokazuja jak ludzie sraaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 1 godzinę temu chyba nie chce z nikim blisko byc bo moge miec problemy z gniewem i potem sumienie boli i patola rozdziera az zyc sie nie chce huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 1 godzinę temu mi jest ciezko z kims blisko byc, bo jak sie bardzo zblize, a nagle tej osoby zabraknie to potem odczuwam taki smutek ze szkoda gadac, ale poki ta osoba jest, to jest bajecznie i az sie zyc chce i magia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 112 Napisano 1 godzinę temu ja to sie wsciekne i dre ryja na kogos to potem se mysle ale ja znaczy ta osoba bo sie lepiej w trzeciej osobie mysli ze ale ta osoba to taki przegryw huh znowu nie umie dojsc do porozumienia w ogole i jest morderca i lepiej zeby sie nie zblizala do nikogo bo zabije jeszcze i jest jakas niebezpieczna w ogole jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 12 Napisano 1 godzinę temu ostatnio przesladuje mnie wizja ze dzisiaj sobie pisze z Klaudiuszem a nagle ruskie albo ameryka najezdzajana polske i zegnaj klaudiusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach