Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Miasto przygraniczne. Tutaj przemyt szedł na szeroką skalę. Wielu ludzi dorobiło się w tamtych czasach majątku.

chyba z goowna jestes jedynie

z goowna powstalas w goowno sie obrocisz xD

mnie sie ostatnio odechcialo sraac w domu i jak wieczorem kolacje zjem a rano stolec mi sie chce to wychodze z chaty i szukam klopa, ostatnio mnie przywialo do toalety miejskiej w parku a dzisiaj mnie zawialo do rzeki w lesie za miastem hahah XD 

chyba nie chce z nikim blisko byc bo moge miec problemy z gniewem i potem sumienie boli i patola rozdziera az zyc sie nie chce huh

mi jest ciezko z kims blisko byc, bo jak sie bardzo zblize, a nagle tej osoby zabraknie to potem odczuwam taki smutek ze szkoda gadac, ale poki ta osoba jest, to jest bajecznie i az sie zyc chce i magia 

ja to sie wsciekne i dre ryja na kogos to potem se mysle ale ja znaczy ta osoba bo sie lepiej w trzeciej osobie mysli ze ale ta osoba to taki przegryw huh znowu nie umie dojsc do porozumienia w ogole i jest morderca i lepiej zeby sie nie zblizala do nikogo bo zabije jeszcze i jest jakas niebezpieczna w ogole jprdl

ostatnio przesladuje mnie wizja ze dzisiaj sobie pisze z Klaudiuszem a nagle ruskie albo ameryka najezdzajana polske i zegnaj klaudiusz 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się