Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milito

Najlepsze miasto do życia w Polsce

Polecane posty

Gość milito

Jestem z Wrocławia i żyje mi się tu świetnie. Byłem w Warszawie i Poznaniu i muszę przyznać, że miasta te umierają o 21, podczas gdy Wrocek żyje całą noc. Zastanawiam się dlaczego tak się dzieje?

Gość nienaaaawidze jeeeeeej
polecam warszawe :) są miejsca ze zycie nie umiera przez cała noc :)

Gość z Pruszkowa
W Warszawie to przede wszystkim jest bardzo niebezpiecznie nocą i to jest główny problem.

Gość gggggggggjjjjjjjjjddddddd
a ja planuje wypad na pare dni do wrocka. znacie jakies fajne hotele w okolicach centrum? no i czy rzeczywiscie tam tak fajnie?

Gość moje typyyy
Gdańsk/Sopot :)

Gość wisienka284
Tylko domek koło jeziora/morza i lasu! W mieście śmierdzi spalinami i dzieci głupie się rodzą od tego smogu!

Gość najeokologiczniej
Białystok! To oczywiste!

Gość szarlotka z bakaliami
wrocław najlepszym miasterm do żytcia????:) chyba żartujesz . Może dla studentów i singli ale nie dla rodzin z dziećmi:) może trzeba byłoby włąsnie określić dla kogo ono ma byc najlepszym miejscem do życia:)Mieszkam tu od urodzenia i tylko marzę, żeby stąd się wyprowadzić.Wszędzie wieczne korki, rozkopany cały jest, a ta mentalnośc ludzi hmmmmmmmm wiele do życzenia.

Sandomierz. Wszyscy sie lubią a samo miasto ma wenecki klimat. A jak coś sie złego dzieje to Ojciec mateusz gondolą przyplynie i pomoże (rower przestał się sprawdzać)

Ja tam kocham Łódź i już :) PS. Słusznie ktoś zauważył, że nocne życie ważne jest głównie dla ludzi młodych, potem to kryterium przestaje być aż tam ważne.

Gość sfsfsf
te miasta ktore wymieniacie sa raczej duze. Duze miasta maja tez minusy :Tłok , turyści itd ..

Mają, owszem, ale wydaje mi się, że to kwestia przyzwyczajenia. Od urodzenia mieszkam w dużym mieście i "zapach miasta" mi nie przeszkadza, podobnie jak odgłosy ruchu ulicznego etc.

Gość sfsfsf
dla mnie ciekawe sa miasta w ktorym wszystko jest : szpital , szkoly sklepy . A jednoczesnie nie ma przepychania sie w tłoku . Najbardziej nie lubie tłoku w miastach i hałasu . Ale malo ktore miasto jest spokojne nawet w tych 30 tys panuje nieprzyjemny halas

Gość sfsfsf
ja mieszkam od urodzenia w miescie 200 tys na szczescie na osiedlu nie w centrum . NAjbardziej nie lubie w nim hałasu .

Gość milito
w małych miastach jest dużo gorzej. nie ma co robić, nie ma pracy, wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą.

Gość bo moje miasto to bialystok
Bialystok oczywiscie!! i dla mlodych ludzi i dla rodzin z dziecmi!! ;) na szczescie uchodzimy za zapadla prowincje i za duzo zjebów tu nie przyjezdza i dzieki temu to miasto jest the best!

Gość Buaha haha ha
Chyba w śnie byłeś w Warszawie i Poznaniu . O 21 ? Weź się w łeb lepiej pierdalnij !!! Wywieźli cie na wioche i myślałeś że to powyższe miasta ? A może na obrzeża !? Człowieku weź pomyśl co ty piszesz. Chyba ze masz problem z sobą i nie wiesz gdzie szukać miejsc do zabawy lub centrum ani osiedli nie mogłeś znaleźć.

Gość łodzianka-anka
tylko Łódź! :)

Gość bullinka
Tylko EŁK ! nigdzie nie ma takiej atmolsfery i nie jestem z elku nad czym ubolewam

Gość szansaaa
w Warszawie jest niebezpiecznie? A w którym miescie w nocy jest bezpiecznie? Warszaa daje najwieksze możliwosci, na znalezienie pracy, wykształcenie dzieci, opieke medyczną itd. bez dwóch zdań!

Gość co wy gadacie
Wrocław, Kraków - właśnie są zalane, ludzie tracą dobytek, życie w mieście zamiera, a dla Was to jest najlepsze miasto do życia? Może by tak Łódź - tam nic nie wylewa.

Gość huii
poznan? te osiedla i deski 16 pietrowe ciagnace sie w nieskonczonosc?:O Poznan ma tylko ladne centrum.