Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milito

Najlepsze miasto do życia w Polsce

Polecane posty

"Wrocław, Kraków - właśnie są zalane" ja mieszkam we Wrocławiu, świeci słońce właśnie, a woda jest w Odrze, nigdzie indziej.

Gość Buaha haha ha
huii: deski 16 piętrowe ? - Chyba wieżowce. Już wiadomo że w tym mieście nie byłeś więc daruj sobie wypowiadanie się na jego temat. Ciągnące się w nieskończoność - Przypominam mówimy o Polsce .

Szczecin !!! miasto nie za duże, korków wiele nie ma. życie studenckie się rozwija, maisto ma duuużo zieleni i miejsc na miłe spedzenie weekendu także dla tych z rodziną, No i tu nigdy nie bgyło pwoodzi do moze niedalko i do Niemic na zakupy można wyskoczyć albo dorobić w waksy

Gość szczecin i koszalin
szczecin i koszalin najlepsze miasta !!! szczecin duzo uczelni i ładnych kamienic !!! a tgze zadbane miasto Koszlin nie daleko do moze duzo zielenie mało korkow na ulicach i duzo zabytkow i blisko do moza !!! oczywiscie bylem w takich miastach jak poznan warszawa krakow wrocław i musze powiedziec ze najgorszy znich to krakow !!!

Gość mydło
wawa, tylko i wyłącznie, porównanie mam, więc polecam

Gość hmmm odkryłam temat
i mam sentyment do krakowa ...:) choć wiadomo,że wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ! Ja mieszkam nad brzegiem morza -dosłownie i nudzi mnie to chętnie popatrzyłabym se na smreki :P

Gość Kozia Wólka najlepsza
do życia :O

Gość turn of page
glogow i hooy.

Gość turn of page
aa i krakow tez, miato ma klimat.

Gość hmmm odkryłam temat
właśnie ten klimat ...to coś .Byłam tam juz z 15 razy tak po kilka dni i ...myślę,ze mogłabym tam mieszkac .

Gość nie ma jak warszawka
miaszkam juz rok !SWIETNIE ...te imprezy,znajomi a nie to co wiocha !

Gość taaa WARSZAWKA nie wiesz co
mówisz człeku :O

Gość jerzy098
Mieszkam we Wrocławiu. To piękne i prężnie rozwijające się miasto, którego dzieje sięgają 1000 roku. http://www.hostelamnesja.pl/blog/wroclaw-historia/ Bogate w wiele atrakcji zarówno dla mieszkańców, jak i przybyszów chcących poznać miasto.

Gość gość
Gdynia !

Gość gość
SZCZECIN!Dla mnie jedno z piękniejszych miast Polski

Gość gość
krakow :) w sumie tanio jak dla studentów :) no i w sumie mozna tez sie poruszac w dobrej cenie po miescie nie tylko autobusami czy tramwajami, ale tez taksówkami ( www.radiotaximpt.krakow.pl ) :)

Gość Laura2777777
Lubię Warszawę choć nie jest pięknym miastem, ale mam do niej jakis sentyment, Krakowa nie wiem dlaczego nie lubię, to piękne miasto, ale jakos nie chciałabym tam mieszkać Mam duzy sentyment do Lublina bo tam mieszkałam przez kilka lat i naprawdę jest tam taki specyficzny klimat, chociaz stare miasto troche się sypie i drogi nie sa w najlepsym stanie Wrocław jest ok, ale jakoś mnie tam nie ciągnie