Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotkarkakafeteryjnaprawdziwa

zlodzieje mnie okradaja ciagle

Polecane posty

Moja matka to zdrajczyni, oszustlka, osoba opętana przez diabła jak dla mnie - ja sie z nią w ogóle nie zadaję. Nie chcę już nic jeść w tym domu. Niech sobie ryczy ile chce - ja przez nią omal w psychiatryku nie skończyłam razy trzy. Bo zamiast się mną przejąć to koleżanki miała - to niech im idzie wyć. Co mnie to obchodzi? 5 latek nie mam. Oszustka, świnia i tyle Lidka bachleda to jest. A odpowiedzialność? Niech weźmnie. Myślicie, że ta Alicja jest głupia. WyDAJ SIĘ - ona mi powie w roku 2010. No kretynka ostatnia Sama się wydaj - kogo to obchodzi ze okrada mnie, ze ukradla moja gromnice, ze psa trzyma w garazu:O jak dla mnie to moze zdechnac jak pies pod buda:O:O:O:O

ZA KILKA LAT przeminie - tak miała zrobić Alicja bachleda - wrócić, zagryźć wargi. Za 10 lat by sie ułożyło. Może za 15. Takie jest życie, a ona tylko wygoda i wygoda.:O:O:O A ta jej matka to życia nie zna? Zobaczycie, że ona się zabije i nikt nawet o tym nie będzie wiedział. Siedzi z człowiekiem, który ma na sumieniu SAMOBÓJSTWO czyjeś.Ja psa mojego zagryze z glodu:O :(

Czy wy to rozumiecie? Skoro oddała dziecko to ten wisielec ją będzie ścigał. Mnie juz co noc takie jeden sciga Dusi mnie:O:O:O Czasem sie skrada z nienacka:O:O:O a czasem poprostu dostaje napadu:O:O:O Pomózcie jej jak tacy z was katolicy - mordercy pomagacie - Farelowi.:( Tego już wszyscy mają dosyć. Dziecko ochrzcili mordercy Wielka gwiazda - wielki katolik, który nie był 30 lat u spowiedzi - jak każdy:O

Gość gggggggggjjjjjjjjjddddddd
ale jazda:)

Wiecie ja to nie wiem no jak gromnice nawet mozna zaj**ac:O:O to juz ponizej godnosci nie?:O:O no tak mysle a ten Colin bo on sie rozwiódł - no to sie mógł znów ożenić. Ale problem. Żeby miał jeszcze ślub kościelny. Z następną ślub koscielny - wnioski i koniec. dzieci. Ale problem. Widzicie jakiś problem? Bo oni chcą go zrobić reżyserem NA SIŁE już żeby nie było, że przez nich. :O

A gwiazdą to on może być w Polsce. I koniec. A bachleda nigdy nie była żadną gwiazdą dla nich. Grała u Wajdy - popsuła se to i koniec. Gwiazdę mają omijać? 3 filmy i cały jej dorobek. 3 filmy na krzyż - dosłownie :( a moja matka to j**ana k**wa ktora gwalcila mojego psa gromnica w odbyt :O

Wicie wolę iść se w doniczkach coś posiać niż seks uprawiać wiesz. Seks to jest bagno bagnoz mulem i szatanem w mule Takie myślenie mi nie odpowiada zdecydowanie. Chcę żyć zgodnie sama ze sobą.:O:O Uznałam - niczym mędrzec Kohelet - że wszystko w życiu ma swój czas - poczytaj sobie Księge Koheleta. Wszystko. No i jak nie miałam pracy NORMALNEJ to studia chciałam skończyć, lepsza praca - warunki, traktowanie, wtedy rodzina i tak dalej. No nie miałam możliwości dotrwać do tego momentu.:O:O:O a MOJA MATKA MNIE GLODZILA I TAK MNIE TRAKTOWALA CIAGLE :(

Mieszkanie zawsze chciałam mieć swoje. Skończyłam jak ostatnia szmata pod każdym względem i co? Teraz mam za mąż wychodzić? :O:ONa cudze mieszkanie? chyba kogoś posrało i to jest moja matka tą osobą.:O Ani papierów w pracy, ani studiów, ani mieszkania , ani zdrowia już - no chyba wszystkich diabeł opętał. ja podobno za dużo chciałam - a inni co? Szmatę ze mnie se zrobią do wycierania kibla? To niech se zamówią sprzątaczkę - chyba ich na to stać!:O:O A pomoc domowa zaraz żoną niczyją nie musi być - praczka, kucharka, pomywaczka i tak dalej, nie? To jest pomylenie z poplątaniem - jak dla mnie:O:O:O tylko moj pies jest i bedzie za mna byl bo teraz siedzi w garazu zamkniety a matka go gromnica tam gwalci:(:(

Bo wiecie - po studiach byłam biedna ani grosza... Jadlam glisty i pajaki No 10 głupieli a wcześniej też 10 lat ze mną głupieli i taki efekt a teraz mam dzieci im szybko rodzić jak ledwo na nogach sie trzymam A moja braotwa ma 26 i nic. I nic - a wszystko ma.Nawet gromnice mi potrfila zaj**ac i ja sobie w pryk wkladala:O:O:O A ja 11 prac - dajcie mi spokój. Ja jedynie mogę iść, włożyć łeb do kibla i się spuścić rurami do szamba . Bo mnie tyle to wszystko obchodzi. G wielkie. I wklejać Słowo Boże - coś uczciwego w Polsce rób - chyba nie powiem co:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O Sraj na wszystko i tyle :(

Gość ja wiem ja wiemmmm
nie powtarzaj sie psycholko twój projekt jest nędzny

Gość ooo to znów ty powrócilaś
:O Jesteś jak sraczka .... co jakiś czas się pojawiasz

Wiecie a zwalajcie ode mnie wszyscy - od razu nie cchiałam iść do miasta A na studia i wiedziałam, że to jest zły pomysł. Ale mi się darli w domu POZIOM! POZIOM! No i akurat była powódz 1000 lecia w półmetku moich studiów wielkich nie wiadomo po co i na co.Teraz druga powodz to kara za grzechy:O:O Może koło 40stki mi sie przydadzą? Nie wiem Wreszcie bym powiedziała bo w końcu 5 lat opłat za akademik, nie? :(

Na przykład ja też przeżyłam objawienie można rzec i nie mam wątpliwości, że był to diabelski pomysł. Ale są rzeczy, że nie wiadomo od kogo to pochodzi. Wtedy przy rozeznaniu dobra i zła w swoim sumieniu, PO OWOCACH poznajemy czy dane objawienie było Boże czy szatanskie. ZNISZCZ , ZABIJ - to na pewno diabeł. Albo jakiś bezsens - nie wiem. Tyle:O:O Nawracajcie sie i pokutujcie - wracajcie do Kościoła poprzez codzienne czytanie Słowa Bożego. Ratujcie wasze dusze przed 2012 bo obawiam się, że to już koniec:( I dobrze!!! :O:O:O Niech was szlag strzeli moj pies oby sie tylko uratowal i moja gromnica

Lidia Bachleda oraz Alicja Bachleda to prawdziwe matki Polki zaś jania Służebnica z kafe ma medal brązowy w tym konkursie u mnie. POZDRAWIAM - chciałam ten wątek wbić u góry kafe, ale mam zablokowane je przez matkę Polkę nr 4 na mojej liście - KAMELIĘ z kafe. Nr 5 - poziomka33 (jedno porononienie). Kamelia jest za janią bo nie jest w ciąży obecnie i nie ma możliwości by poronić Czy pierwsza Alicja czy Lidka? To tylko Bóg wie - ale to dwa asy niewątpliwie - jak dla mnie :O:O:O:O:

Gość ja ci dobrze radze
zmień dilera albo bierz połowę ;)

Gość pobudkkaa
ale o co chodzi czy ktos mnie oswieci o czym mowicie

:O:O:O:Ozwalajcie ode mnie zaklamancy:O:O:O:O

Gość poziomka ma dalna

Gość PANNA JULIA
:(