Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogatalaskaaa

mam 23

Polecane posty

Gość bogatalaskaaa

lata pojutrze kupuje dzialke pod odm i bede sie zmezem budowac ,mamy zamia w przyszlym roku na jesien sie wprowadzac ,nie zadne kredyty -gotowka... fajnie co - i kto powiedzial ze kasa szczescia nie daje ten jest glupi! a domek bedzie mial 200metrow:)

Gość szarlotka z bakaliami
to się ciesz..:) nie masz w rzeczywistości sią komuś pochwalić?:) jak za 15 lat powiesz , że jesteś szczęsliwa to ci pogratuluje, teraz miej radochę z domku

Gość normalnapracujacaaa
no wcale z tym domem nie zakozaczyłaś, nie wcale taki duzy, wiesz ja mam lat 22 i mam dom 365 m2 z widokiem na morze , drugi 100m tez z widokiem na morze i mieszkanie 65m2 w miescie i nigdy nie wpadłam na to aby to odłaszac az do dzis kiedy przeczytałam Twoj wpis, także nie masz za bardzo sie czym chwalić

Gość bogatalaskaaa
czemu odrazu prowo -wiem kasa to nie wszystko zdrowie milosc ale domek to bdzie raj dla naszej 3 letniej coreczki edzie mogla sie wybiegac na podworku ,my bedziemy mieli piekna duza sypialnie ktorej obecnie mamy ..:)czuje ze ten dom jeszcze bardziej scementuje nasza rodzine ..po znajomych sie nie bede chwalic bo po co ..ludzie w tych czasach sa zazdrosni ,zle zycza..po co ich denerwować

Gość normalnapracujacaaa
i powqiem Ci jeszcze pieniadze sa wazne nie mozna bez nich zyc, ale nie najwazniejsze bo co z tego pobudujesz ten nie za wieki domek , a szczescie odejdzie i co wted z tego domku bedziesz miala, trzeba wszystko wazyc i wszystko ma swoja wartosc

Gość bogatalaskaaa
normalnapracujacaaa - kazdego cieszy co innego ,pochodze z przecietnego domu nigdy nie mialam luksusow -wiec taki domek nawet jesli mialby 20 a bedzie mial 200 to jest dla mnie wypas -czym, chwalic ? chcialam sie podzielic z wami moja radoscia ,szczesciem ...