Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski Tomek

Czy któraś z Was też tak ma?

Polecane posty

Gość ciekawski Tomek

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki. Moje pytanie dotyczy budowy intymnej kobiety. Każda jest trochę inaczej zbudowana. Jednak są elementy budowy które są wspólne dla wszystkich. Każda kobieta kiedy stoi nago wyprostowana widać u niej z przodu miejsce gdzie schodzą się wargi sromowe czyli szparę sromową. Wygląda to jak kreska na łonie między nogami. Widziałem kiedyś raz i teraz ostatnio zdjęcie nagiej kobiety która stoi naprzeciwko u której z przodu nie widać żadnej szparki albo była ona taka strasznie malutka (nisko) że od przodu prawie nie była widoczna. Ciekawy jestem czy ona miała po prostu wypiętą pupę do tyłu tak, że ta szparka się schowała do tyłu czy może tak po prostu miała tą szparkę tak nisko i była tak mała że jej nie było widać czyli była bardzo nietypowo zbudowana. Mam pytanie do Was. Czy któraś z Was może tak ma, że od przodu ta szparka nie jest widoczna jest tak schowana że jej nie widać. A może któraś z Was ma tą szparkę długą tzn. że zaczyna się wysoko (no nie na wysokości pępka :-)) Co zaobserwowałyście stojąc nago przed lustrem? A może np. w przebieralni na basenie lub u koleżanki?? Widziałyście kogoś prawie bez szparki lub z bardzo długą? Tak mnie to zaciekawiło właśnie. :-) P.S. Proszę nie pisać że każda kobieta jest zbudowana inaczej bo ja to wiem. Chodzi mi o Wasze doświadczenie w tym temacie. Pozdrawiam serdecznie

Gość haha o kurcze
wiesz ja mam tak ze jak stoje mam nisko tzn nie jestem taka rozcietab i moja budowa jest jak najbaredziej w pozo=)

Gość haha o kurcze
aha jak cie to tak ciekawi to pytanie zadaj na erotycznym

Gość ciekawski Tomek
A inne panie? :-)

Gość Kejti-Ann
Ja nie sądze żeby był ktoś komu nic z przodu nie widać. Przynajmniej ja nigdy nic takiego nie zauważyłam a kilka kobitek bez ubrania już widziałam np w przebieralni fitness czy na koloniach kiedyś. Ciekawe dlaczego cie to tak ciekawi...

Gość he he he
kurcze a moze to fałda brzuszna siegała za broszke i dlatego nic nie widziales :D:D niektore kobiety tak maja ze dopiero jak uniosą sadło do gory mozna broszke zauwazyc ;)

Gość ciekawski Tomek
:-) Nie nie było tak źle. Nie były bardzo szczupłe ale zwisającej fałdy też nie miały... :-)

Gość ciekawski Tomek
może któraś z Pań się jeszcze wypowie?

Gość ciekawski Tomek
żadna Pani nie chce się wypowiedzieć?? :-(

Gość gfkjd
ciekawe spostrzeżenia ja nigdy nic takiego nie zauważyłam. Zawsze jest widać kreskę z przody mniejszą lub większą. moja jest chyba średniej długości. ale z reguły to się nie przyglądam bo nie ma w tym nic fascynującego.

Gość Tarociastka Anna Anielaa
......... u mne z przodu tesz nic nie widać, żadnego paska......tylko same jaja i kutas do kolan

Gość yjyt
to jest erotyczny...

ułożenie łechtaczki czasami jest blisko wejścia do pochwy i te kobiety osiągają łatwo orgazm pochwowy Może tez być że nad spojeniem łonowym jest więcej tłuszczyku i ten tłuszczyk obniża szparę sromową