Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaChybaCiężarna

CO SIĘ AE MNĄ DZIEJE ????? nic z tego nie rozumiem!!!!

Polecane posty

Jestem 3 dni przed @. Nigdy mnie miałam żadnych symptomów zbliżającego się krwawienia, czasem tylko w drugi dzień @ bolał mnie trochę brzuch. Od jakiegoś tygodnia bolą mnie dziwnie jajniki, raz mocniej raz słabiej, pobolewa brzuch jak podczas @. Dziś ból po przebudzeniu był największy z dotychczasowych, brzuch jak balon, ból w krzyżu i takie uczucie jakbym miała zaraz @ dostać, ale to za szybko jeszcze..... Uprawiałam z mężem sex w czasie dni płodnych bez zabezpieczenia. Podejrzewam że mogę być w ciąży..... Moja temp w pochwie zamiast opadać przed @ wzrasta. Wczoraj byłqa 37.1 a dziś 37.2 mierzona zaraz po przebudzeniu o tej samej porze zawsze.

gratuluje :) zrób test ciążowy :) może już coś wyjdzie... Mi przy 29 cyklach w 23 dniu wyszły dwie kreseczki :)

tak szybko ?????????? Aż się wierzyć nie chce. Ja robiłam test wczoraj i wyszedł neg ale ja uważam że to za szybko jeszcze bo test trzeba zrobić najszybciej w terminie @

A jakiego testu użyłaś???????????

Gość kldjfkldsfdsf
Ale masz pindo problem. Waliłaś się i jak zalał to qrwa możesz być w ciąży. Zrób ten zakichany test i nie zadawaj dennych pytań.

jej nie pamiętam... ale wyszło :) jakiegoś płytkowego użyłam :) Natomiast w 29 dc wyszły dwie mocne grube krechy :)