Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyczliwi sąsiedzi

zyczliwi sąsiedzi

Polecane posty

Gość zyczliwi sąsiedzi

Witam Mam w klatce życzliwego sąsiada (chyba że się mylę). Sytuacja wygląda tak: jakiś czas temu ktoś nasrał do torebki od wózka dla lalek sąsiadowi, teraz przyszła kolej na torbę z zabawkami moich dzieci - też już mam niespodziankę. Takiego bydlęcego zachowania to jeszcze nie widziałem - niech mi nasra na wycieraczkę ale do zabawek dzieci? wurwiony jestem na maksa. Teraz mam pytanie co z tym zrobić? 1) zgłosić na policję? Podejrzewa, że na tym się nie skończy - zabawki i wózek stoją na korytarzu w piwnicy nigdy dotąd nikomu to nie przeszkadzało ale nie do maja, 2) jakaś kamerka szpiegowska do nagrania pajaca? Pozdrawiam

Gość nie wierzę no sorry
:/

Gość beta alfa
Prawdopodobnie komuś jednak te przedmioty przeszkadzają. :D:D:D Delikatnie daje Ci do zrozumienia, żebyś swoje prywatne graty trzymała na swoim prywatnym terenie. :D

Gość beta alfa
Policja nie zainterweniuje, bo nikt Ci się nigdzie nie włamał, ani nie zniszczył tzw. "mienia wspólnego. Kamerka? Hmmmm. No jeżeli chcesz mieć ją obsraną... ;) Ja na półpiętrze ciągle muszę uważać, jak idę, bo jest ono zagracone jakimś dziecinnym rowerkiem. Szlag mnie trafia i właściciele rowerka mają szczęście, że nie jestem wandalką ani pyskaczem. Dlatego właśnie nie potrafię Ci współczuć, bo wiem, jak wkurzają cudze graty na tzw. powierzchni wspólnej.