Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mialo byc tak pieknie....;/

Placze...Nie wiem co zrobic ze swoim zyciem...

Polecane posty

napisalam mu zeby zastanowil sie czego chce od zycia. l ze widze ze on wie ze nic z tego nie bd ale nie chce sie do tegoprzyznac. ze 4lata ale nic z tego nie bd odp: "ty sie zastanow bo ja czuje sie jak na smyczy" napisalam mu ze ja taksamo, ze moja wolnoscia jest praca gary obiady sniadania kolacje i sprzatanie i nie ma to jak takie moje uroki wolnosci . ze nawet dokolezanki jak pojde to sie sapie na co on "to znajdz se takiego ktory nie bd sapal"... heh

Gość LadyLady24
jakbym czytala swoj poprzedni zwiazek i sama siebie....nie chce przekreślać związku dlatego, że kocham i ze to juz tyle czasu...Dziewczyno mialam identycznie tyle że u mojego eks nie buntował szef a kolega o równorzędnym stanowisku w pracy. jak z kims innym mial służbe bylo inaczej, jak z tym jednym to jaky w niego diabeł wstepowal, a już ja to byłam na szarym końcu. Mnie zostawil sam przed ślubem, do dzisiaj nie wiem dlaczego wiec może jednak zastanów się czy nie lepiej byłoby gdybys go zostawiła skoro nie tak wyobrazasz sbie życie z drugą osobą....

chyba jedna wroce do polski w polowie sierpnia a on ma przyjechac pod koniec i mamy isc na wesele jego kuzyna... ja zostane on pojedzie. I co bedzie mialo byc to bedzie...

a na razie bd go olewaac...niech robi co chce... niech pije sobie z nim .. nie bd sie nim interesowac

nie zostan z nim przeczekam te pare meisiecy i wroce do polski nie chce zeby sie martwili rodzice ze sama tu jestem przed innymi bd udawac ze wszystko ok a bd zyc nie z nim a obok niego od teraz zmieniam sie radykalnie... bede go totalnie olewac

Gość Ja ci razde wrocic
bo jak sie to czyta to rece opadaja.on cie nie szanuje,ma cie gdzies i chyba (a raczej jestem tego pewna po tym co przeczytalam) nie zalezy mu na tobie.Wroc,uloz sobie zycie bez niego a sama sobie kiedys bedziesz wdzieczna za ta decyzje. A przy wyborze nastepnego faceta kieruj sie tym czy jest dojrzaly i czy ma do ciebie szacunek bo bez tego nie bedziesz nigdy szczesliwa.A twojemu obecnemu chlopakowi tych cech brakuje.I co z tego ze jestescie 4 lata razem?piszesz ze szkoda ci tych 4 lat a nie szkoda ci kolejnych zmarnowanych lat z nim,jesli z nim zostaniesz?Masz szanse znalesc kogos wlasciwego,byc szczesliwa,nie zmarnuj tego.Zycze ci powodzenia i wiecej szacunku do siebie samej!

ale po co on mi sie oswiadczal...

dla wygody? zeby byc pewnym ze z nim bd i bd mu uslugiwac i spelniac jego zachcianki

Gość Nn.
Ktoś mi kiedyś powiedział, że "narzeczeństwo to powinny być najpiękniejsze chwile dla związku, z związku" skoro tak nie jest to nie łudź się że później będzie lepiej... później będzie tylko gorzej... nie marnuj swojego życia!

Widac ze zostalas wychowana w domu na ulegla gejsze obslugujaca swojego faceta. Ja tez zostalam tak wychowna ale dzieki Bogu okolo20 r.z sie otrzasnelam i teraz mam cudownego Meza ktory mimo ze pracuje to pomaga mi przy dziecku i w domu. ZAl mi Cie bo widze , ze nie hccesz od niego odejsc jestes uzalezniona od niego. Npaisz mi jedno , mianowicie dlaczego Ty sprzatasz wasze mieszkanie i do tego gotowanie , zakupy... Jezeli pracujesz to obowiazki ppowinny byc dzielone na pol.

Gość a mialo byc tak pieknie....;
nie lubie brudu wiec sprzatam bo wiem ze nikt za mnie tego niestety nie zrobi.... ale amm juz tego dosc

Gość a mialo byc tak pieknie....;
u mnie w domu zawsze mama wszystko robila i moze to dlatego.... tylko ona wstawala o 5 zeyb rano robic nam kanapki do szkolyi ojcu do pracy

Twój partner Cię nie szanuje i wykorzystuje-dziewczyno, nie zastanawiaj się. Wracaj do kraju, skończ szkołę. Naprawdę chcesz wiązać się na stałe z takim człowiekiem?