Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtye

Córka zwariowała!!! Chce idz do technikum!!!

Polecane posty

Gość rtye

Gdyby to było technikum ekonomiczne, gastronomiczne, fryzjerskie, nie miałabym nic przeciwko temu. Ale ona myśli o technikum budowlanym albo samochodowym, a to nie jest zawód dla kobiety:(

Gość 1341
Niech robi jak uważa, jej życie, jej wybór. W sumie to fajne ma zainteresowania :)

Gość Kivka 0002
Mam znajomą, która kończyła technikum samochodowe, w ostatnim roku nauki zmieniła zainteresowania i teraz jest kosmetyczką ;) Być może to po prostu fascynacja, a może ją to interesuje. Porozmawiaj z nią czy na pewno chce iść na mechanika, tu raczej potrzebny jest ktoś z siłą ;)) a wogóle te smary, oleje... e nieee.. to nie jest robota dla kobiety ;)) ..

Gość rtye
Przeciez moja córka ośmieszy się tylko wykonując takie zawody, mogłaby sobie znaleźć inną szkołe. Może to ja powinnam za nią podjąć decyzje.

Gość rtye
Córka interesuje się samochodami , tak samo budowlanką. Ale i tak uważam że ona kończąc takie męskie szkoły tylko się ośmieszy. To tak gdyby facet miał być np. fryzjerem.

i tu się mylisz, faceci to na ogół bardzo dobry fryzjerzy.

faceci - fryzjerzy są genialni! i wcale to im nic nie ujmuje a dziewczyna niech wybierze sama, co chce w życiu robić. Mi rodzice nic nie dyktowali, i jeśli wybór liceum był błędem, to tylko moim. A po 2 niech robi to, co chce. Po co ma się męczyć idąc do liceum czy na kosmetyczkę, skoro tam będzie robiła to, co lubi?

Gość ja powiem tak .....
ale pomyśl jakie będzie miała powodzenie ona jedna np na całą klasę facetów :) a tak na poważnie wiesz po takim technikum może przecież iść na studia np budownictwo na politechnice bardzo dobrze płatny zawód nie wybieraj za nią szkoły niech sama decyduje ...Ty jej wybierzesz a jak coś pójdzie nie tak dopiero będzie miała pretensje moja znajoma kończyła studia techniczne i była jedną z 4 dziewczyn na roku teraz ma super pracę i nikt nie zważa że jest kobietą a dobrym fachowcem

Gość buahahahahahhahahahahahahaha
co to znaczy "chce idz"????? matka idiotka i analfabetka to i corka debilka:D:D:D:D:D:D

Gość ....Maćka....
no i ok, daj jej spróbować, najwyżej za rok przeniesie się do LO jak jej się nie spodoba. Dziewczyna dobrze kombinuje bo teraz budowlańców brakuje a najważniejsze to mieć fach w ręku i być dobrym w tym co się robi. Daj jej wybrać. Żeby się uspokoić zadzwoń do jakiegoś LO i zapytaj czy byłaby możliwość przeniesienia z technikum. U mnie w 3 klasie LO przeniosła się laska z plastyka więc pewnie z technikum też można.

Gość sdj745879324fdsajkjk
budownictwo to bardzo dobry wybór, najlepszy, córka dobrze kombinuje, później pójdzie na budowlankę na Politechnikę i kasa będzie że ho ho

Gość Przynajmniej będzie mieć
zawód dzięki któremu zarobi.

Co w tym zlego? Ja tez chcialam isc na mechanika samochodowego, ale coz. Nie wyszlo.

Gość tgtrgregt
Budownictwo suuuu per pomysł, pracuje w branzy i załuje że jestem po ekonomi.... Należy ja wspierać a nie krytykować