Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala aż za bardzo

Jak zwrócić jego uwagę?

Polecane posty

Witajcie. Niedawno na studiach poznałam, a raczej tylko zobaczyłam pewnego chłopaka, który przykuł moją uwagę. Od tamtej pory, gdy go widzę, po prostu serce mi staje... Rozmawialiśmy tylko raz, przez minutę w kolejce do kafeterii, pytałam się go czy też chce coś kupić, poza tym raczej mnie nie zauważa. Czasem się spojrzy, gdy spotkamy się przypadkiem, ale to raczej nic nie znaczy. Moje pytanie jest, jak zwrócić jego uwagę? On jest ciągle ze znajomymi, może raz go widziałam samego, ale nie miałam odwagi podejść. Myślałam nad napisaniem mu czegoś, ale nie wiem co miałabym napisać. Ogólnie chciałabym zrobić to jakoś z klasą i żeby nie ośmieszyć przy okazji siebie i jego ani go nie spłoszyć. Czy któraś z was ma jakiś wypróbowany sposób? Byłabym wdzięczna za komentarze!

Gość hej ghkv
nie pomoge Ci, ale wiedz,że nie jestes sama, mam ten sam problem

Gość porvokejszyn jak nic

Gość iiiiiiiiiiiiiioopjhhg
teraz kiedy bedziesz się z nim mijać szerooki usmiech, jesli jest kumaty będzie wiedział co robic ;-)

Gość skoro już rozmawialiście
to mozesz zwyczajnie powiedzieć mu z uśmeichem "cześć" jak go zobaczysz, jak znów będziecie stac w jakiejś kolejce, to powiedz banalne "cześć, co słychać"? od razu zobaczysz czy chłopak jest cokolwiek zainteresowany twoją osobą, czy wda się w rozmowę czy ucieknie

On jest non stop ze znajomymi, jak mam normalnie podejść i zagadać? Ośmieszę go...

Czy nie ma żadnej dziewczyny na kafeterii z jakimś pomysłem? Zależy mi na nim ...):