Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka...///...

mój facet leci z koleżanką na wakacje...

Polecane posty

Gość ...janekaaaa
z:)

Gość tokijskazagadka
nie czytalam calego watku... ale moze ma was dwie? w tym roku leci z nia (a Ciebie raczy historia taka jaka nam tu prezentujesz), a za rok poleci z Toba ..... od razu wpadlo mi to do glowy, poniewaz moja kolezanka znalazla sie kiedys w podobnej sytuacji... juz nawet byli potem zareczeni, tzn moja kolezanka, potem juz nawet planowano slub... a on stale na 2 fronty.... na 2 miesiace przed slubem w koncu wyznal prawde.... :o to brzmi niewiarygodnie, ale zycie pisze wlasnie takie scenariusze...

Gość halinka...////...
tokijskazagadka powiem ci, ze wcale bym sie nie zdziwiła jakby mial nas dwie, moj poprzedni facet rownież spotykal sie ze mną, ze swoją byla do ktorej wrocił i od czasu do czasu z trzecią.... na szczescie wpadlam na pewnien pomysl, aby dotrzec do jednej z tych dziewczn i wszystko wyszlo na jaw, on jest teraz sam...

Gość tokijskazagadka
a Ty znasz jakis znajomych tego swojego faceta? moze jest jakis sposob, zeby dociec prawdy?

Gość halinka...////...
tokijskazagadka poznalam dwoch kolegów z ktorymi sie przyjazni, ale jedynie co o nich wiem, to tylko jak maja na imie i gdzie mniej wiecej mieszkają, znow inni nasi wspolni znajomi nic nie wiedza bo on z nimi nie utrzymuje kontaktu...

Halinko, wyluzuj, bo jak tak dalej pójdzie, to w lipcu Wy już nie będziecie razem, jak on pojedzie na te wakacje z koleżanką! :P

Gość halinka...////...
ostatnio spisalam z jego tel kilka numerow dziewczyn z ktorymi pisal, ale zobaczyl to i mi skasowal, powiedzial ze pewnie bede im pisac cos glupiego a to sa tylko kolezanki.

Gość halinka...////...
wredniak paskudny, ja juz teraz mysle, zeby to zakonczyc, po co mam czekac do lipca i sie zamartwiac

Gość tokijskazagadka
a ten Wasz zwiazek jaki jest? dzieje sie cos nie tak, cos co moze wzbudzac Twoja niepewnosc, czy brak zaufania?? (pomijam ten wylot teraz...) jakie sa Wasze relacje?