julia505 0 Napisano Maj 21, 2010 czy ktos z was ma lub mial niesplacone kredyty i latal do polski??? czy moga mnie zatrzymac na lotnisku za nie do konca splacony kredyt?? poradzcie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie bezzz zmiannn Napisano Maj 24, 2010 ale chodzi o niezplacony kredy w pl czy w uk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kredyty w Polsce Napisano Czerwiec 1, 2010 niesplacone, wie ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez bym chcial wiedziec Napisano Czerwiec 1, 2010 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez bym chcial wiedziec Napisano Czerwiec 1, 2010 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cba juz po ciebie jedzie Napisano Czerwiec 1, 2010 bo kredyty sie splaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez bym chcial wiedziec Napisano Czerwiec 1, 2010 hehehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez bym chcial wiedziec Napisano Czerwiec 1, 2010 niedlugo splace, ale w tym celu musze pojechac do pl 2 razy i boje sie ze mnie zawroca na granicy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach