Ilona1234 0 Napisano Maj 21, 2010 Witam Mam taki problem poniewaz boję się ze jestem w ciazy zrobilam test ciązowy po 2 tygodniach od stosunku ale wyszedl negatywny. ale mimo tego dziwnie sie czuje inaczej niz zwykle . Niby okres dostalam slaby ale podobno w pierszych 2 miesiacach mozna dostac miesiaczke. Boje sie bo jak zrobilam test i wyszedl negatywny bylam na imprezie i troche za bardzo sobie pozwolilam z alkoholem. Prosze was pomozcie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Maj 21, 2010 nie ma znaczenia czy pilas....jesli nadal sie obawiasz powtorz test...a jesli nadal sie obawiasz to idz na test BetaHCG dje 100% pewnosci. Robi sie go w laboratoeium po pobraniu krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilona1234 0 Napisano Maj 21, 2010 właśnie najbardziej boje sie ze ten wypity alkohol moze zaszkodzic dziecku gdybym jednak byla w ciazy. dziekuje za odpowiedz bo troche sie juz uspokoilam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Maj 21, 2010 eee nie zaszkodzi;) w pierwszych tygodniach nic sie nie dzieje jesli wypilas cos:) potem kiedy dziecko zaczyna sie laczyc z matka to jest problem...oczywiscie nie zachecam do picia ale mowie ze jesli sie nie wie ze jest sie w ciazy na poczatku to nie ma to wplywu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość postaram się byc kulturalna Napisano Maj 21, 2010 Co druga z nas piła jakiś alkohol gdy jeszcze nie wiedziałyśmy o ciąży. Nie masz co się przejmować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość postaram się byc kulturalna Napisano Maj 21, 2010 Co do testów u mnie zawsze pokazywały prawidłowy wynik, ale były robione nawet 2 tyg po spodziewanej@. Nigdy przed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilona1234 0 Napisano Maj 21, 2010 Na tescie pisalo ze pokazuje ciaze nawet 6 dni po spodziewanym zaplodnieniu. A slyszalam tez ze nie ktore kobiety maja slabe hormony i na tescie moze nie wykazac ciazy dopiero moze ja stwierdzic lekarz ale czy to jest prawda to nie wiem.. ale chyba jednak wybiore sie do ginekologa na badanie USG wtedy juz bede miala 100 % pewnosci. Dziekuje wam bardzo za odpowiedz bo naprawde bardzo sie balam o ten alkohol. Dzieki i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mycha789 Napisano Maj 21, 2010 ja bym testom do końca nie wierzyła , choc w wiekszosci sa wiarygodne to zdarzaja sie przypadki ze sie mylą , siostra robiła 2 testy , różnych firm i wynik negatywny , nadal nie dostawała okresu wiec poszła do ginekoloa i okazało sie ze jest w 8 tygodniu ciazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach