Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proOobLemOowa

Problem z chłopakiem.. i pieniędzmi... POMÓŻCIE prosze...

Polecane posty

Gość A Moim Zdaniem to.............
nie sluchaj co ci ktos mowi tutaj bo co jeden to mądrzejszy.... JA też jestem za tym żeby to on za to płacił a nie twój ojciec. Umiał ci zrobić dziecko to niech płaci masz racje! Nie udawajmy gdyby nie on ta młoda osoba nie miała by problemów.I masz racje panstwowo traktują nas jak zwierzęta nie wszedzie ale czesto sie tak zdarza. Prywatnie jest całkiem inaczej... wiem to bo sama chodze wtedy wiemy że zajmują się nami odpowiednio

Gość p p p p p p p p p p p p
"Ja nie myślę poważnie ? no sory bardzo... to chyba z tobą jest coś nie tak... skoro mówisz że mam wołać pieniądze od taty ! "" NIE MOWIE ZE MASZ WOLAC pieniadze od taty tylko SAMA ZAROBILA!! "Chyba widać że ty byś mogła ... bo tak łatwiej... " NIE JESTEM NA ICH UTRZYMANIU DZIEWCZYNKO juz bardzo dlugo!! to raz a dwa ten topik nie jest o mnie! "No zacznij myśleć troszkę poważniej... ty będziesz wołała od swojego ojca albo już wołasz pieniądze na dziecko ?" po pierwsze to nie musze wolac i nie wolalabym "Teraz powiem wam MACIE racje... uzbieram te pieniądze... i mu oddam... " nie mowilam zebys mu oddawala bo wtedy powinien ci dac TYLKO zebys teraz nie wolala od niego forsy tylko sama zarobila i troszke kultury bo nikt ci nie dal prawa by obrazac tu innych

Gość proOobLemOowa
a czy ja kogoś obrażam ? To przepraszam bardzo... jeśli cię "coś" obraziło "....tylko sama zarobila" A nie czytałaś że mieszkam na wsi i muszę pomagać rodzicom ? bo mama sama nie da sobie rady ? Bo tata chory... W jaki sposób mogę zarobić te pieniądze ? kto mnie przyjmie w tak młodym wieku do pracy? jakiejkolwiek ? bez żadnej szkoły ? po za tym jeszcze chodzę do szkoły... co prawda nie zdam... przez to że się po tym wszystkim załamałam psychicznie... ale chodzić muszę żeby nie płacili rodzice kary za to że rzuciłam szkołę a lata kończę dopiero w lipcu.

"kto mnie przyjmie w tak młodym wieku do pracy?"............sama mowilas ze moglabys sie opiekaowac jakims dzieckiem tylko ze ci "tatus nie pozwolił....."

Gość proOobLemOowa
bo muszę pomagać w domu ! Ale teraz się zastanawiam że skoro mi tych pieniędzy nie da powiedział mi to w prost... wiec dlaczego mam mu pomagać? Na miesiąc 400 zł nie dużo ale na lekarza bym miała prawda ? A ta propozycja jest już pewnie nie aktualna... i nie wiadomo czy jej synek by mnie polubił... Dawałam znać na inne ogłoszenia pracy... Niestety... Jestem za młoda bez doświadczona w zajmowaniu sie dziećmi takie odpowiedzi dostawałam od innych pań z ogłoszenia

roznoszenie ulotek, praca przy wykladaniu towaru w sklepach......tu nie musisz miec doswiadczenia....i wieku

Gość proOobLemOowa
"praca przy wykladaniu towaru w sklepach..." czytam własnie ogłoszenia i wszędzie wymagają "doświadczenia" a ja przecież nie pracowałam... to jak mogą mnie przyjąć ? Mi się wydaje że bez znajomości nigdzie mnie nie przyjmą

twoj nick jest trafny:o

Gość proOobLemOowa
Pff... wiem :] Taka żeś taka mundra to znajdz mi prace bez znajomości :] Na jakim ty świecie kobieto żyjesz ?? :D niby PEWNIE STARSZA a myślisz jak........ i jeszcze rad mi dajesz ... hah_ :D twoje rady to wiesz... daleko mi koło nosa latają :D

patologia... jak mozna decydować sie na dziecko skoro nie ma sie pieniedzy na jego utrzmanie

Gość adamoooo
no w niezłej zapadłej wsi mieszkasz haha dobre sobie, tak mówią ludzie bez żadnych perspektyw na życie, nie chce ci się pracować i tyle... znam mnóstwo osób które są ze wsi, mają cieżką sytuację rodzinną i uwolnili się od tego piekła znajdując pracę w mieście i nie tylko też jest możliwość założenia swojej małej firmy no ale cuż trzeba trochę myśleć a nie dawać swój tyłek .... trzeba coś robić a jak się nic nie robi , mówiąc ze rodzice sobie nie dadzą rady??? poprostu żal, mamy 21 wiek dawno te czasu minęły, jakaś głęboka patologia...

Gość adamoooo
noi tak teraz doczytałam autorka bez wykształcenia, wiec nie ma co tu dyskutować.. hahaha z doświadczeniem, znajomości kochana to ludzie ze szkołą potrzebują żeby mieć dobrą pracę a ROBOLE są wszędzie potrzebni!!!

Gość rjuihgreiui
Ta dziewczyna nie rozumie chyba, że do zrobienia dziecka ona też była potrzebna, i to nie jest wina tylko chłopaka.. a oczywiście najlepiej zwalić na chłopaka, mimo że sama z nim poszłaś do łóżka.. no chyba że Cie zgwałcił.. ale o tym nie wspominałaś

Gość proOobLemOowaa
a ja was pie.rdole :D