Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce schudnac jaaaaaaaaaa

Wracam po macierzyńskim z 30 kg nadwagi do pracy..

Polecane posty

po macierzyńskim i boje drwin jak sobie z tym poradzic boje sie isc do pracy mam jeszcze 6 tyg na schudniecie

ale przy dziecku 5 miesiecznym trudno jest znalesc czas na cwiczenie,ciagle mam wilczy apetyt to fakt a ile mozna schudnac przez 1,2 mca?

Gość mikoi
sorry, ale jak to mozliwe, ze przez caly macierzynski nic nie schudlas?:O:O Po samym porodzie zlatuje z 8kg, potem przez nastepne 2 tygodnie nastepne 3kg, wiec ile przytylas, ze masz nadal 30kg na plusie??:O To ze ludzie beda gadali masz jak w banku, no bo nie ma co sie oszukiwac, spaslas sie jak swinia...

Gość mikoi
wow, czyli minelo 5 miesiecy, a ty masz 30kg na plusie??? Sorry, ale zasluzylas na te drwiny, ktore cie czekaja🖐️

wiem ze sama jestem sobie winna ,jestem nalana strasznie ale chce jakos wygladac za te 6 tyg ,dziewczyny beda sie ze mnie smiac a o facetach juz nie wspomne ....bede glodowac to moze te 5 kg zrzuce przed praca

Gość nie wierzę że w ciąży
przybylo ci 50 kg... Nie ma takiej opcji!!!! Nawet 30 nie bardzo jest jak przytyć, więc po prostu byłaś hipopotamem i zostałaś nim po ciąży. A to, że masz wilczy apetyt niczego nie usprawiedliwia. Jedz, żeby żyć, a nie żyj po to by jeść!!!

Gość mikoi
no glodowka to najbardizej idiotyczne wyjscie:O:O Schudniesz 5kg, a jak potem otworzysz lodowke, to nie zamkniesz jej dopiki nie utyjesz kolejnych 20kg:O

No przed ciaza bylam puszysta a teraz to porażka..boje sie wrocic boje sie tych usmieszkow ale pewnie zaraz w pracy schudne tym siue pocieszam

Gość owijaj się folią na noc
to na prawdę pomaga, rano potem prysznic. Biegaj, jak masz rowerek stacjonarny to ćwicz w kazdej wolnej chwili. Ogranicz jedzenie, pij dużo wody mineralnej, jedz ryż i kaszę zamiast ziemniakow, kup sobie błonnik..

Gość mikoi
taaa, owienie sie folia i schudnie 1kh w noc:O

Gość do ostrej siostry
a ty masz dziecko ?

Czy ja powiedzialam że od tego schudnie 1 kg w noc ?????? Sama jak jestes taka mądra daj jej lepszą radę !!! Pod folię jakis krem wyszczuplający i będzie lepiej. W 6 tyg żadnym sposobem nie schudnie 30 kg, a nawet byloby to niezdrowe...

Gość kwik
Ja przytyłam 35 kg i hipopotanem nigdy nie byłam...przed ciążą ważyłam 58 kg, a w dniu porodu 93 kg ;/ i uwierz mi, że nie było trudno przytyć...tylko, że ja sama sobie jestem winna bo w ciąży miałam ochotę tylko na słodycze;)i zjadałam po 3 pączki dziennie...teraz rok po porodzie zostało mi 7 kg do zrzucenia...waga spada powoli, ale spada;)

wyeliminuj slodkie z diety, a jak masz apetyt na przekąskę zastąp slodkie jakimś owocem albo batoniiem dietetycznym

Gość do kwik
musisz mieć niezłe rozstępy

Gość kwik
no właśnie , praktycznie ich nie mam...po porodzie miałam widoczne na biodrach, ale teraz wyblakły i praktycznie ich nie widac...też się dziwię i nie tylko ja, że moje ciałao w miarę dobrze to przeszło;)

Gość bez pracy nie ma kołaczy
troszkę za późno się obudziłaś, ale lepiej późno niż wcale.Nie ma co się czarować 30 kg nie schudniesz w parę tygodni ale zacznij racjonalnie się odżywiać, trochę ruchu i efekty będą tylko musisz zmienić nawyki nie na dzień,tydzień czy miesiąc ale praktycznie już na zawsze.

Gość gggggggggjjjjjjjjjjjjjjddddddd
o kurwa!