Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cc:)

jestem na etapie kupowanie kosmetyków dla malej

Polecane posty

Chce uniknąć chemii, ktoś używał może płynu do kąpieli Vitella Przeznaczenie Płyn do kąpieli dla niemowląt i dzieci. # Działanie Pozostawia lipidową warstwę ochronną # Nie zawiera mydła # Zmiękcza i nawilża skórę # Łagodzi podrażnienia # Wspomaga regenerację skóry Skład Oliwa z oliwek, olej słonecznikowy, witamina A, witamina E Stosowanie Codzienna pielęgnacja delikatnej skóry dzieci i niemowląt. Nie chce stosowac oliana i tym podobnych, charakterystycznych dla dzieci atopowców, bo nie chce małej przyzwyczajać, a skład tego kosmetyku wydaje mi się całkiem calkiem

Gość ewelina318
ja używała zwykłej parafiny, a Mała była atopowcem. Pomagało

Kup sobie wszytski kosmetyki w Rossmanie marki HIPP SA BARDZO DOBRE I NIE ZAWIERAJA CHEMII. Mozesz uzywac od pierwszych dni urodzin .

Gość hmmmmm niz zawieraja chemii
to co zawieraja??

Gość a wiesz co to chemia??

nosz kurwa jeszcze zadna nie napisała nic mądrego :-o

Jeżeli poza podanymi przez Ciebie składnikami nie ma tam dodanego niczego więcej, to na pewno jest to dobry kosmetyk. Najlepszy o jakim do tej pory słyszałam. My dla naszego synka od urodzenia kupywaliśmy płyn do kąpieli i szampon HIPP. Te kosmetyki zostały przetestowane w niemieckim ko-Test i otrzymały wysokie oceny. Niestety, nasz synek dostał potem atopowego zapalenia skóry (cholerne szczepionki, dziękuję bardzo) i przeszliśmy na Emolium. Firma Weleda też jest godna polecenia. Produkują kosmetyki w 100% naturalne - bez parabenów i tym podobnych specyfików.

Gość erhsrhjrjjrjer
CHCĘ nie "chce", jeszcze ortografii nie umie, a już bachory robi

elbathory-- dlaczego tak zlorzeczysz na szcepionki? Myslisz ze sa powodem AZS u Twojego synka???/

Gość Alchemilla
Hej, polecam emulsje do kąpieli Emolium, dostepna w aptece. Rewelacja, skora jest po tym glaciutka i nawilzona. Cena przystepna. Polecam.

pozwole sobie polecić: -parafina najzwyklejsza na główke uwaga ciemieniucha:( i paszki - do kąpieli płyn oilatum cena :( 56 zł ale wartooooo nic po kapiewli nie trzeba uzywać !!!! - i jeszcze krem beZAPACHOWY OILATUM na twarz