Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logitech

co byście żonki zrobiły w takiej sytuacji

Polecane posty

Gość logitech

Miszkam z mężem i jego mamą. Jesteśmy małzenstwem od roku a wygląda to tak: przyjeżdża ulubienica mamusi codziennie i czeka tylko na momnet kiedy wyjdę z domu, potem robi pranie (choćby z 1-2 rzeczy, ale tylko mamusi, a w koszu są też nasze ciuchy), sprząta, zmienia firanki i kto wie co jeszcze. Dbam o porządek, sprzątam jestem pedant a ona przyjdzie i musi pokazać że jednak jest syf. Mówiłam już teściowej ze się mi to nie podoba jednak gówno z tej rozmowy (teściowa nic w ząb nic nie robi)!!!! Wczoraj przyszłam trochę za wcześnie i przyłapałam córeczkę na gorącym uczynku jak ścierała podłoge, zrobione dwa prania składające się jedno z jednej firanki a drugie z dywanu, które dzisiaj zmieniła. Koniec postanowiłam nic nie robić strajkuje mam dosyć być traktowaną jak służąca że mam po każdym sprzątać -nawet gówna w wc (i wiele wiele innych rzeczy) robić obiad itd. Teściowa też ma ręce. tym bardziej że ja obiadów nie jem. Wkurzyłam się postanowiłam nie sprzątać po kimś od teraz sprzątam tylko ubikację, nasz pokój i ganek gdzie trzymam szczeniaka. Wiecie jak to wygląda, mogą gadać że nie umiem domu utrzymać i jestem flejtuch i ze córeczka musi pomagać...... załamka

Gość logitech
uupupup