Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego chce w życiu?

zagubiona..

Polecane posty

Gość czego chce w życiu?

Mam 16 lat i pewnie wielu z was zdaje się to dziwne i zaraz co niektórzy zaczną pisać.. dziecko napisz do bravo idz do psychiatry czy coś w takim właśnie stylu. a więc proszę żeby ktoś ze mną popisał sensowny a nie ktoś kto zacznie mi ubliżac. wiec może zacznę od tego,że nie zdałam już jeden rok i raczej bedzie kolejny. Bardzo często zdarza mi sie klamać,nie mam pieniędzy,mam kompleksy,nie potrafie dogadać się z ojcem i z siostrami. Moja matka porzuciła mnie jak miałam 12 lat. zaczęlam próbować już dopalaczy,pale papierosy i lubie imprezy. ale tak naprawdę chciałabym być zwyklą dziewczyną jak inne moje koleżanki. Powoli tracę marzenia. czy sama chce mieć takie życie czy to wina środowiska i przyzwyczajenia w którym się wychowałam ? wiem,że jak bym się uczyła to mogłabym zdać na 3-4. ale mi się nic nie chce. ważę 63 kg mam 162 wzrostu. Miewam myśli samobójcze,jestem nieszczesliwie zakochana od roku:( nie ma chyba w moim życiu rzeczy którą mogłabym nazwać szczesciem. poradzcie gdzie moge iść albo co mam zrobić :( .

Gość Luidżi
napisz do bravo

od czego by tu zacząć... po pierwsze przestań imprezować, rzuć dopalacze i palenie bo przez to nie masz kasy, palenie niszczy twój organizm (będziesz wyglądała na starszą niż jesteś i skóra się niszczy) a imprezy sprawią że nie masz czasu na naukę tylko myślisz o imprezach - jeśli tego nie zmienisz to

odkryj tajemnice -> a co nie można? ;p kobiety trzeba a nawet musi się ratować ;) do autorki jak chcesz pogadać to możesz napisać e-mila ;)