Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejsi1

jestem w ciąży a chche wyjechac do UK.......

Polecane posty

Gość kejsi1

moj facet siedzi tam jzu 4 lata jamam prace w polsce okazało sie ze jestem w ciazy czy jeli wyjade bede miała jakis zasiłek jak to w ogole wyglada??? czy ktoś sie orientuje prosze o pomoc

Gość to wypierdalaaj
obciągać murzynom :-o

To jedz , kto Ci broni ? Tylko ciekwe z kim Ty jestes w tej ciazy jezeli chopak 4lata za granica siedzi...

Gość nanananna
no jak to z kim jest w ciąży jagoda369** z twoim mężem heheheh

Gość hhhhhhhhhhhhi
no tak i po zasiłki:d wstd mi za takich jak ty.. mieszkam tu juz 9 lat i ani razu nie pomyslalam o benefitach.. chociazby teraz kiedy jestem w 4 miesiacu ciazy.. skoro zdecydowalas sie na dziecko musi; to znazyc ze jestes w stanie je utrzymac..

Gość gefeeree
ona zdecydowała się, nie bądż smieszna, wpadła i już, tak jak ta w tańcu z gwiazdami. Jak się decyduje na występ to się myśli, a nie idzie na żywioł,

Gość do hhhhi
dziwne ze nie pomyslalas - przeciez sporo "benefitow" jest dla kazdego. Kazda przyszla matka dostaje pewne kwoty i kazda matka dostaje rowniez pewne kwoty na dziecko, niezaleznie od dochodow.

Gość kejsi1
nie chche leciec tam zeby miec benefity ludzie... zatsanawiamy sie z nazyczonym co bedzie dla nas lesze czy ja mam leciec tam i tam rodzic, zyc czy on wrocic dopolski bo on chche tam aja mam mieszane uczucia dlatego pytam was, i prosze o powazne odpowiedzi;]