Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddeddddddeeeeeee

do dziewczyn mających 175 cm lub wiecej wzrostu

Polecane posty

pytanie - czy nosicie szpilki? i nie mowie tu o 5 cm obcaach (ktore posiadam, ale np o wysokich szpilakch. nosicie? nie czujecie sie za duze? ;) widzialam sliczne szpilki w sklepie. maja chyba z 12 cm. i tak skusic bym sie chciala tylko ze u mnie towarzycho raczej z tych kurduplowatych i nie wiem czy jak pajac nie bede wygladac przy wszytskich ;)

Gość beznadziejny przypadek
nie nosze bo nie umiem na nich chodzic ;/ ale jakbym umiala poruszac sie ladnie i z gracja to jasne czemu nie- w koncu moj facet ma 190cm i czesto mi mowi ze jak chce to moge zakladac wysokie buty na codzien chodze zazwyczaj w baletkach ale bynajmniej nie ze wzgledu na wzrost ale wygode

Gość huii
nie, nie nosze takich, szpilek, bo to zabojstwo dla nog:O

Gość
O matko ile tych tematów jeszcze.. tak nosimy!

no wlasnie. ja mam 175 cm. plus szpilki 12 cm co daje ponad 185 cm ;) chyba jednak zbyt duze przegiecie ;) a szkoda. :(

no wlasnie moj facet ma 184 cm. ale szpilki bede nosic jak nie bede z nim sie spotykac :P raczej dlatego ze on juz dosc wysoki jest wiec jak ja bylabym wyszla to czulabym sie jak mamut :D poza tym wiadomo ze takie spzilki to abojstwo dla nog, ale nosilabym je przeciez od okazji a nie codziennie. i podobaja mi sie. sa sliczne, klasyczne i eleganckie. w sam raz do sukienki. chyba sie skusze :)

Gość MASłoMAŚlane
czesc ja sama mam 175 cm i powiem Ci ze unikam szpilek bo czuje sie okropnie jak je naloze dlatego lubie otaczac sie wysokimi facetami bo dziewczyny moga byc niskie ale i tak jak ja zaloze szpilki i kolezanki to mnie wszyscy zauwazaja bo sie wyrozniam jak bylam mlodsza to sie okropnie peszylam jak mialam zalozyc obcasy a teraz tylko czasami jak ide przez miasto wydaje mi sie ze wszyscy patrza na mnie jak na clowna z cyrku ktory chodzi na szczudlach ;( :P

Gość dawnedz
jamam 174 noszę buty na obcasach, nie obchodzi mnie,że inni są mniejsci, to raczej nie mój problem, facetom może jest i głupio ale oni patrzą na mnie z podiziwem bo mały czy wysoki uwielbia kobiety na obcasach:-) mój facet ma 182 , znojomi różnie ale co mnie obchodzi ich wzrost. Ja jestem jak łania a oni kurduplowaci a słowo "wielka" powie o Tobie tylko karakan. Niski facet bez kompleksu wzrostu to prawdziwa żadkość. Każdy wie co jest przystojne:-)

Gość ffffran
RZadkosć, nie żadkość :o

Gość 198cm
175 są ok. lubię takie niskie...

Gość urodziła mnie ciotka
175 i niskie może dla Ciebie kulego

Gość dluuuuuuga
ja mam 175 i bardzo dobrze sie z tym czuje, tym bardziej jak zaloze obcasy i nogi sie nie koncza:) . czy to problem? Jedynie taki ze tych wysokich mezczyzn jakos malo...;/

Gość Azariel
Sama mam 179 i noszę szpilki. Nie czuję się z tym dziwnie. To normalne, że przy takim wzroście zwraca się uwagę. Znam wiele wysokich dziewczyn które zakładają wysokie obcasy i są wyższe od swoich facetów. Nikomu to nie przeszkadza. Ważne żeby samemu się dobrze czuć. Pozdrawiam :)

Gość Fawila
Dlaczego niby nie, wysokie kobiety w szpilkach wygladaja smulke i ladnie, wiec jak najbardziej tak...

Gość a ja mam dwa metry
i jak bylismy z dziewczyna na balu sylwestrowym to zalozyla szpile 14 cm i tez bylo git. Ona ma 172 cm wzrostu

Gość a ja mam dwa metry
Moja dziewczyna zawsze powtarza ze skoro ja mam 2 metry to ona moze nawet najwyzszy obcas zalozyc

Mam 177cm, i 12cm szpilki (niejedne zresztą), które leżą w szafie i czekają, aż znajdzie się facet, dla którego będę mogła je założyć :)

Gość a ja mam dwa metry
Rekordowe szpilki mojej dziewczyny to 15 cm

Gość kana.de
A dlaczego sie tym tak przejmujesz, nos buty jakie chcesz, wazne ze bedziesz sie czula dobrze i seksownie :)

Mam 179 i ńie noszę szpilek bo nie lubię. Czuję się super w płaskich butach.

Gość mam 175
nie nosze

Gość tyui78uo
174 cm i nosze do krótkich kiecek najlepiej ;)

Gość gość
Ja mam 175cm wzrostu,a podobają się mi wysokie dziewczyny,wyższe ode mnie.Czasami ubieram damskie buty,na grubych obcasach aby być troszkę wyższy.Czy dla dziewczyn 175cm lub więcej wzrostu faceci tacy jak ja są już za niscy?

Gość Zalamany extremalnie
A moja dziewczyna ma 196 i lubi chodzic w szpilach. To bardzo kobiece - uwazam.

Gość 177 mam
Ja mam 177 i tak - jeśli jest okazja, to zakładam szpilki. Może nie jakieś rekordowe, bo najwyższe mam "tylko" 10 cm, ale bardzo je lubię. Mój facet ma 186, ale ma "wysoką" fryzurę, więc jesteśmy mniej więcej równi jak je założę. Ja się w nich świetnie czuję, bo mam nogi długie że ho,ho, jemu się to baaardzo podoba, więc nie widzę problemu.