Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KROLL-AS

Mariusz Pudzianowski vs Tim Sylvia obstawiamy !!

Polecane posty

Gość KROLL-AS

Kto wygra ten pojedynek - Ja niestety obstawiam Sylvie na zwyciezce - osobiscie jednak kibicuje Pudzianowi a Wy?

Gość eeqweqwewqeqew
Sylvia wygra, to pewne.

Ja sądzę, że Pudzien w końcu powinien dostac porządny wpierdol, może przestałby zadzierać nosa i robić z siebie palanta na sklale światową. Nie znoszę go!

Gość Luidżi
niech Sylvia mu porządnie wpierdoli

Gość Luidżi
nie wiem, ale chetnie z nimi zatancze

Gość KROLL-AS
Dlaczego uwazasz ze Pudzian zadziera nosa i robi z siebie palanta?

Takie jest moje zdanie...po jednej rundzie ma zadyszkę, wszędzie ale to WSZĘDZIE go pełno i się szargęsi. Poza tym obrzydza mnie taka masa mięśniowa. Sposób w jaki się wypowiada dosłownie wzbudza we mnie odruch wymiotny, ma juz chyba mięsień zamiast mózgu. Ale chyba nie każdy musi go lubić prawda? Więc w czym rzecz.

Chantalk ---> to co mówisz jest takie ... niepatriotyczne. Choć niewątpliwie słuszne ;)

Gość fffwrwrwr
Pudzian wygra, Silva to gruby ulany mamut, jest za wolny

Gość KROLL-AS
Jasne ze nie każdy musi go lubić jednak w pewnym sensie sprawił ze o Polsce znowu zrobiło sie glosno w swiecie. Ja tam go lubie i mysle ze mily z niego chlopak ...

Patriotyzm nie jest moją mocną stroną. Możecie mnie zeżreć, zdania nie zmienię. Nie lubię gnoja i już:D:D

Gość KROLL-AS
Silva moze i mutant ale ma technike i lata doswiadczenia w walkach w klatce to daje mu spora przewage

Gość KROLL-AS
Chantalka - ale z tym gnojem to juz przesadzilas :(

Gość eeqweqwewqeqew
Klamiesz ze ma zadyszke po jednej rundzie.... on ma po jednej minucie, a runda trwa 5 minut. Tam bedzie walczyl z gosciem ktory wyglada jak klucha ale tak samo wygladal jak stoczyl 5 rund po 5 minut zwycieskiego pojedynku z Arlovskim o tytul MS UFC. Tam do tego caly czas bylo ostre tempo, Pudzian zdzedl by na zawal. W Polsce specjalnie dla Pudziana trzeba robic 2 rundy zamiast powszechnie na calym swiecie obowiazujacych 3. Ostro sie nameczyli zeby znalezc mu slabego rywala w Japonii a on ledwo co z nim wygral.

KROLL-AS No może faktycznie, przepraszam, że obraziłam Twoje odczucia.:)

Gość Luidżi
chantalka dobrze powiedziała

Gość fffwrwrwr
taa ogladalam jego walki, silvia to grubas bez umiejętnosci, doswiadczenie to nie wszystko, jak widac po pudzianie z pudzianem wygra tylko emelianenko, nikt więcej

Faktem jest, że przypuszczalnie więcej osiągnąłby skupiając się zawodowo na tańcu niż na ringu :p

Gość KROLL-AS
Miejcie na uwadze ze on dopiero rozpoczyna przygode z MMA

klon_ przegiąłęś:) Może jeszcze powinien zapisac się na balet?:-O

Gość KROLL-AS
Chantalka mnie nie urazilas jednak wydaje mi sie niestosowne nazywaniem kogos gnojem kogos z kim nigdy w zyciu nie zamienilas slowa i kto niczego zlego co dotyczyloby Twojej osoby nie zrobil

Pamiętajcie że Sylvia przegrał 4 z ostatnich 6 walk. Jest większy, bardziej doświadczony, ale już w nie najlepszej formie.

Gość hejkaokejjjkaa
A GDZIE TO MOZNA OBEJRZEC????????????? dajcie linka, bo nie mam polsatu ;)

KROLL-AS jak widzisz z takiej właśnie strony telewizja pozwoliła mi poznać tego "celebrytę".

W solowej partii umierającego łabędzia dostarczyłby nam więcej ciekawych wrażeń estetyczych niż w starciu w MMA

Gość eeqweqwewqeqew
Z Pudzianem wygra kazdy zawodnik mma ze sredniej polki, obecnie Sylvia jest uwazany ze sredniego zawodnika, UFC sie go pozbylo gdyz byl uwazany za za slabego zeby walczyc jako szeregowy zawodnik w wadze ciezkiej. Zobaczysz po laniu jakie sprawi Pudzianowi na jakim miejscu jest Pudzian w mma.

A co do Pudziana, to ktoś słusznie zauważył że bardzo szybko dostaje zadyszki (już w I rundzie, kiedy ostatnio walczył z tym Japończykiem). W gruncie rzeczy też jest w kiepskiej formie.

Gość eeqweqwewqeqew
Tylko ze z kim Sylvia przegral - z Fedorem obecnie uwazanym za najlepszego zawodnika mma w historii, Nogueira bylym mistrzem Pride i wtedy UFC, Couture - mistrz UFC - Mercer - mistrz wagi ciezkiej w boksie. Ty liczysz ze Pudzian znokautuje takim ciosem jak Mercer, zejdz na ziemie, Pudzian nie uderza tylko popycha.

Ogólnie rzecz biorąc uważam że walka będzie wyrównana. Nie jestem ekspertem ale uważam że Pudzian powinien oprzeć swoją taktykę głównie na różnych chwytach, zamiast "cios za cios" ponieważ ta druga opcja będzie sprzyjała Amerykaninowi.