Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a pisssssdu z nikiem

wiecej jest ładnych ludzi czy brzydkich ?

Polecane posty

tak statystycznie?

Gość wszystko zależy od płci
kobiet to jest raczej więcej ładnych, lecz jeżeli chodzi o facetów to w większości to brzydale :O

Akurat na kafe są sami ładni. NIe wiemy jak kształtuje się sytuacja na innych forach :)

ale w życiu , bo nie wiem jakie mam sznase po reinkarnacji?

Gość nonplus
najwiecej jest ludzi przecietnych

trudno stwierdzić...co dla jednych ładne, dla innych brzydkie, pytanie retoryczne.

Gość ale zależ.w jakim kraju jescze
;\

Gość ffffran
chantalka, chyba nie nie wiesz co znaczy pytanie retoryczne :O jesli tak to nie uzywaj tego slowa... ze słw. jezyka poslkiego "pytanie retoryczne zwrot w postaci pytania, na które nie oczekuje się odpowiedzi, gdyż jest ona znana"

Gość lolipopi
ja tez sadze.. ze jednak wiecej jest ładnych kobiet niż facetów. Albo raczej faceci w Polsce nie przywiązuja duzej wagi do swojego wizerunku, a szkoda bo niewiele czasem im trzebaby zeby wygladac naprawde dobrze jak FACET a nie ciapa.

fffran...jest to tez pytanie na które nigdy nie uzyska się odpowiedzi . A nie jest dla ciebie oczywistym, że tego nie da się jednoznacznie stwierdzić ?!?!?

Gość ffffran
sadze ze skoro autor zalozyl taki topic, to odpowiedz dla niego nie jestes jednoznaczna i oczywsita i raczej nie pisal jej w kontekscie pytania retorycznego, bo to by znaczylo ze nie oczekuje odpowiedzi na swoje pytanie,.

Gość oh sialalal la
oczywiscie ze brzydkich :D

Gość NAJWIĘCEJ JEST PRZECIĘTNYCH
ZRESZTĄ TO LOGICZNE ŁADNI I BRZYDCY TO JUŻ PEWNA MNIEJSZOŚĆ , JESZCZE WIĘKSZA MNIEJSZOŚĆ TO cI WYBITNIE ŁADNI LUB BRZYDCY . PROSTE

Gość NAJWIĘCEJ JEST PRZECIĘTNYCH
CHOCIAŻ TO JEST WZGLĘDNE. BO NP JEŚLI PRZENIESIEMY SIĘ DO MIEJSCOWOŚCI GDZIE JEST WIELE ŁADNYCH OSÓB TO TAM TE KTÓRE BYŁY BY UWAŻANE ZA ŁADNE GDZIE INDZIEJ SĄ PRZECIĘTNE W PORÓNANIU DO INNYCH MIESZKANEK TEJ MIESCOWOŚCI

według mnie więcej jest brzydkich ludzi. Często z nudów gapie się na ludzi i mało jest kto jest ładny. Co z tego, że kobiety mają wytapetowane twarze jak widze waskie usta, wielkie kulfony, małe oczki, krótkie rzęsy etc.

Gość wredzioszek a ty to taki
zajebisty niby jestes?

Gość Pikny Roman
Dzień dobry. nie ma brzydkich kobiet albo ja na to nie zwracam uwagi. Nie jestem w stanie odróżnić czy ktoś jest ładny czy też nie. Czasami spodoba mi się jakaś kobita a żona (albo kumpel) od flaszki mówi o fuj jaka maszkara. Najważniejsze jest to żeby człek (tak kobieta to człowiek) miał to coś w sobie. I należałoby zastanowić się czy więcej jest ludzi co to tego czegoś nie mają czy więcej tych co to coś mają. Dziękuję, do widzenia