gość2010 0 Napisano Maj 21, 2010 Hej, szukam na wszelkie możliwe sposoby domu i kochającego Pana dla świetnego pieska kundelka. Jej smutna historia, bo to suczka, wygląda tak, że została wyrzucona z samochodu przez swojego poprzedniego ,,właściciela''. ..Stało się to przy pracy mojego taty, gdzie została przygarnięta, dostała tymczasową budkę i jedzenie. Z racji tego, że jest to drukarnia woła się na nią Rolka :). Piesek jednak nie nadaje się do roli psa obronnego, jest drobna i młoda jeszcze ( przypuszczamy że nie ma roku). Ma śliczne duże oczka, odstające uszka i średniej dł .biszkoptową sierść, jest kundelkiem na wysokich łapkach ale nie urośnie wiele, aktualnie waży nie więcej niż 3 kg. Zimne noce, deszcze dla takiego pieska w budzie, a przede wszystkim brak przyjaciela, który by ją kochał to męczarnia. Jest to piesek kanapowy, pieszczoszek lubiący zabawę i drapanie za uszami. Widział ją już weterynarz i ocenił, że jest zdrowa, zaszczepił. Sama nie mogę jej przygarnąć, mamy kota nie tolerującego psów. Marzy mi się dla niej nowy dom i ktoś kto poświęci jej uwagę, da ciepły kąt u siebie. Pies znajduje się w woj.kuj-pomorskim, ale byłabym w stanie dowieźć ją wszędzie, gdybym wiedziała , że ktoś na nią czeka. Proszę o odzew jeśli ktoś szuka przyjaciela, który na pewno się odwdzięczy :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach