Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mydestinationnn

czy myślicie, że 19 latka w ciąży to wstyd???

Polecane posty

jak nie chodzi do szkoly i pracuje lub jest na utrzymaniu męza( co tez w tym wieku jest dla mnie dziwne) to pol biedy. ale jak taka uczy sie jeszcze i rodzice ja utrzymuja zachodzi w ciaze to zalamka. robi dziecko swoim rodzicom. nie toleruje takich.

Ale ja np. nie rozumiem jak 18-19 latka może wyjść za mąż. Dla mnie to a wcześnie. Minie jej najlepszy okres młodości. Bezpowrotnie. A kiedyś to było normalne.

Gość kalina malina
absolutnie nie!!!!!! trzeba jeszcze pokazac gapiom i plotkarzom za jestes szczesliwa,zadbana i dumna!!!!!!!ja tak robiłam jak wpadłam mając 19 lat:) i jeszcze facet mnie zostawił:p Ludzie cieszą sie gdy ktos ma kłopoty i jest na skraju upadku.GŁOWY DO GÓRY MAŁOLATY W CIĄZY!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTEM Z WAMI

wstyd, jak wstyd. życie trochę zmarnowane- i swoje i dziecka. Chyba że ciąża była planowana, to jeszcze ujdzie, ale jak przez przypadek..

może wstyd nie,ale marnowanie sobie młodości ale ok wpadka to wpadka tylko są głupie dupy ktore robią to specialnie nie majac w zyciu nic i skazuja dziecko na biede

Gość iojoo
zalezy w jakim srodowisku. W srodowisku dziewczyn po zawodowkach, to pewnie norma, tam gdzie studia to cos oczywistego raczej wstyd

Gość ewolejszyn zasaden
o nie wstyd tylko patologia

nie nie mysle,ze to wstyd.Mysle natomiast,ze to wstyd jesli wszem i wobec oglasza,ze jest w ciazy,a pozniej idzie wyskrobac potajemnie,nastepnie oswiadcza wszystkim,ze poronila:/to jest wstyd.Mysle tez,ze wstyd jak nie zna ojca dziecka albo okazuje sie suka nie matka juz po urodzeniu dziecka(znam takich na peczki).

"zalezy w jakim srodowisku. W srodowisku dziewczyn po zawodowkach, to pewnie norma, tam gdzie studia to cos oczywistego raczej wstyd" co do tego studia maja to nie wiem.Aczkolwiek niezle studentki daja dupy za pieniazki,zeby studia ukonczyc.To jest tez wstyd:P Moj starszy braciszek na bata takie bral w kazdy weekend:P Wystarczylo otworzyc portfel.jak wy to nazywacie?"Spotkania sponsorowane..."? Ajjjj na poziomie:P a te z bogatszych domow na pozimie sami rodzice wysylaja ich na skrobanki,zeby im nie psuc na wstepie kariery.To tez wstyd:P