Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna mama

mleko w piersiach - 24tc sciagac czy nie? bolące piersi

Polecane posty

Gość mleczna mama

jestem w 24tc i leci mi z piersi siara nie wiem co robić, piersi mnie bola od samego poczatku ciąży, pytałam lekarza powiedzial że to taki urok ciązy. ostatnio mam bardzo twarde piersi i pomaga mi jedynei masaz ale wtedy leci z nich mleko.. dzis wycislam troche i mnie mniej bola piersi ale czy tak mozna?? to moja 2 ciaza, w pierwszej tez ok 5mca pojawila sie siara, ale wtedy mnei piersi nie bolaly, za to po porodzie eni mialam wcale pokarmu / mial ktos moze taka sytuacje??

Gość mleczna mama
upsa

Gość nanakjakaka
mnie się wydaje ,ze sie chyba nie powinno

Gość ankkkkkkaa
nie wiem ja tak nie mam.......tez jestem dokladnie w 24tc...lepiej zadzwon do ginekologa i zapytaj....mi raz mowil ze jak bedzie siara to zeby nie panikowac bo to normalne no ale jak cie boli to lepiej zapytav zeby ci sie jakies zapalenie nie zrobilo

nie wolno, bo to może wywołać skurcze i poród przedwczesny gotowy

Gość przedwcześnie pobudzona
laktacja może doprowadzić do przedwczesnego porodu! nie rób tego!

Gość mleczna mama
no przedwczesna laktacja pobudzona... ok ale to co wtedy sie robi jak mleko leci, piersi twarde? dostane jakis srodek farmakologiczny czy co??

Gość kobieta ....
Masowanie pobudza do laktacji,przestań kombinowac,bo doprowadzisz do pzredwczesnego porodu. Idź do lekarza,nich zbada piersi,wszystko możliwe,ze jest w porządku a ty przesadasz.W ciąży piersi prawie zawsze bolą,w niektórych przypadkach bardzo uciazliwie

no nic nie zrobisz, nos wkładki i tyle. nie tylko Ty masz ten problem .. też mam podobnie, tylko jestem w 36tc i o takich cudach to nie pomyślałam. Po prostu tak jest, taka kolej rzeczy i nic z tym nie zrobisz. A jak zaczniesz coś kombinowac, to napykasz sobie biedy.

Na pewno nie ściągać bo możesz sobie wywołać przedwczesny poród, najlepiej poinformuj się lekarza nawet innego,ale nie rób niczego sama żeby sobie nie zaszkodzić czasem.Jeśli tego nie ma dużo to jest to całkowicie normalne,a piersi w ciąży są zawsze bardzo czułe i ja też mam bolesne,chociaż nic mi nie leci...

Ja czytalam zeby nie sciagac pod zadnym pozorem przed urodzeniem dziecka, to moze wywolac porod przedwczesny

Ja czytalam zeby nie sciagac pod zadnym pozorem przed urodzeniem dziecka, to moze wywolac porod przedwczesny