Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietam 97...

Wrocławianie jak myślicie, zaleje nas?

Polecane posty

Gość pamietam 97...

odra za ciekawie nie wygląda, ma wylać ok. 5 rano....

Gość byla naiuczycielkaa
NIE

Gość plotkarkakafeteryjnaprawdziwa
Moja matka to zdrajczyni, oszustlka, osoba opętana przez diabła jak dla mnie - ja sie z nią w ogóle nie zadaję. Nie chcę już nic jeść w tym domu. Niech sobie ryczy ile chce - ja przez nią omal w psychiatryku nie skończyłam razy trzy. Bo zamiast się mną przejąć to koleżanki miała - to niech im idzie wyć. Co mnie to obchodzi? 5 latek nie mam. Oszustka, świnia i tyle Lidka bachleda to jest. A odpowiedzialność? Niech weźmnie. Myślicie, że ta Alicja jest głupia. WyDAJ SIĘ - ona mi powie w roku 2010. No kretynka ostatnia Sama się wydaj - kogo to obchodzi ze okrada mnie, ze ukradla moja gromnice, ze psa trzyma w garazu :( jak dla mnie to moze zdechnac jak pies pod buda

Gość pamiętam 97...
będzie masakra:(

Donald już ogłosił, że straty przekroczą 10miliardów złotych ( unia wykłada kasę gdy klęska pochłonie minimum 2 miliardy euro ) więc pewnie wie co mówi :classic_cool:

Gość mama z dystansem
tez pamietam powodz z 1997. Teraz juz nie mieszkam we Wroclawiu ale mam nadzieje ze po raz kolejny moje miasto nie ucierpi. Najgorsze ze wtedy przezylam to bezposrednio i az strach mi myslec o tym co teraz powodzianie czuja

Gość pamiętam 97...
mówią, ze między 4 a 6 rano będzie kulminująca fala:( już zalewa okoliczne wsie (Kotowice, Szymanów) a Jelcz-Laskowice właśnie jest zalewany.

Gość a co z kozanowem
??