Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarazoszalejeeeee

jestem stara panna mam

Polecane posty

Gość zarazoszalejeeeee

33 lata i rodzina normalnie oszalala. chca mnie wyswatac z facetem 15 lat starszym. ja nie jestem az tak zdesperowana jak im sie wydaje

Gość zarazoszalejeeeee
czy tylko ja mam taka szalona rodzine???

Gość przystojniaczek24
pewnie masz w domu długi, gruby wibrator, którym co wieczór robisz soebie bolcowanko zgadłem ?

Gość zarazoszalejeeeee
hehehe nie zgadles niestety

Gość ja mam 31 lat i
też jestem starą panną, do tego dziewicą, nikt mnie nie chce ale na szczęście rodzina mnie nie swata. Chyba umarłabym ze wstydu współczuję

Gość nie przejmuj się
rodzina zawsze tak reaguje, moja siostra ma ten sam problem. Faceci maja lepiej nikt się ich nie czepia.

Gość lady in yellow
powiedz rodzinie że nie masz ochoty na takie swaty !! Powiedz że zaradna kobitka jesteś i sama sobie radę dasz ________ http://tnij.org/gnje

Gość zarazoszalejeeeee
no oni na szczescie robia to dyskretnie. nie tak ze na sile przyprowadzaja chlopa do domu :-D tylko np mama mowi o tu jest taki facet samotny. kasia (taka dalsza kuzynka) mowila ze jest wolny i szuka kogos i mowila tez ze mowil jej ze ty sie mu podobasz. no ludzie ja bym takich glupot nawet nikomu nie powtarzala

Gość przystojniaczek24
i będziesz sama ze swoim wibratorkiem, a latka lecą...

Gość zarazoszalejeeeee
wibratorka jeszcze nie posiadam ale chyba rozwaze jego zakup :-D

Gość przystojniaczek24
zadzwoń to wpadne...nie po co mi taka stara wywłoka... 🖐️

Gość zarazoszalejeeeee
jestes zalosny przystojniaczku

Gość przystojniaczek24
dzieki za uświadomienie, ale ty też taka jesteś i dobrze o tym wiesz...🖐️

Gość zarazoszalejeeeee
sam fakt ze sie tu uddzielasz nie swiadczy o tobie najlepiej

Gość agatas28
kumpela jak miala 25 lat wyszla za maz za 40latka. jezeli ten twoj 50latek jest przystojny to bierz, albo zacznij szukac sama.

Gość i jak sie tej twojej kumpeli
uklada z tym 40latkiem?

Gość no ale ma faceta a ja nie mam
to spora roznica

Też jestem starą panną, z tym że rodzice mnie nie próbują z nikim swatać, siostra też nie - tu mam spokój. Z dalszą rodziną nie mam zbytnio kontaktu więc nie mają okazji podokuczać mi w tym temacie ;) Za to w pracy, owszem co niektórzy mi mówią, że powinnam sobie kogoś znaleźć, nawet jedna pani próbowała mnie namówić na poznanie swojego syna ( 2 lata starszy ode mnie i też kawaler).

Gość a co w tym złego
Co masz przeciwko swataniu? Przecież to tylko danie kontaktu na szansę , a ty możesz ale nie musisz skorzystać. A swoją drogą, dlaczego nie chcesz przypatrzeć się temu facetowi? Może to fajny gość, zauważ że już przez pierwsze sito przeszedł, czyli zdał egzamin u bliskich tobie osób, czyli chyba w nim coś fajnego jest. Oczywiście że jest spora różnica wieku, z pewnością za duża, ale ty też nie jesteś nastolatką, a ten facet może jest facetem bez zobowiązań, może nie ciąży na nim krzywda innej kobiety (żony) i może nie porzucił dzieci bo ich nie ma. Aby faceta polubić to najpierw trzeba go poznać i ocenić jego wartość, nie każdy jest świnią.

Gość ja teeeż jestem
Ja jestem jeszcze starsza panna, ale jestem nią z wyboru i tak zamierzam pozostać, nie pragnę być w związku, kurcze, lubię być sama i bez obowiązków, nie mam zamiaru z tego rezygnować i się poświęcać, bo naprawdę czuję się szczęśliwa z tym swoim staropanieństwem, nie znam ani jednej prawdziwie szczęśliwej mężatki i z żadną bym się nie zamieniła i każdej współczuję , nawet jak one nie rozpoznają swojego nieszczęśliwego życia z powodu związku z facetem i wydaje im się że jest nieźle , ale do czasu, bo potem wszystkie płaczą z powodu swoich mężów a wyjątki potwierdzają regułę. Ja nie zamierzam sprawdzać reguły na własnej skórze., a więc z wyboru bez facetów...to jest TO co chcę.

Gość ja tez jestem stara pannnnna
ja mam 23 lata i tez jestem stara panna :( i nie szykuje sie na zmiane :(

Gość może jest Ci dobrze w tej
samotności, a może tylko nie potrafisz dostrzec swojego nieszczęścia, tak jak te mężatki, wg Ciebie rzekomo szczęśliwe. Z pewnością oglądasz ludzi w krzywym zwierciadle i wyciągasz dalekosiężne wnioski.

Gość uupppppppppppppp

Gość 23 lata to
NIE JEST STARA PANNA :o

Gość uupppppppppppppp
jakktos w wieku 23 lat uwaza sie za stara panne to co ma powiedziec 34 letnia kobieta ktora jest sama????

Gość 35 latek w szczęśliwym związku
34 letnia samotna kobieta to żenada. Kijem bym takiej nie tknął :D

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość agatas28
i jak sie tej twojej kumpeli uklada z tym 40latkiem? - maja dziecko, ale facet jest kasiasty wiec to byl glowny powod. 35 latek w szczęśliwym związku - - skoros taki szczesliwy to dlaczego nie jestes na spacerku z zona i dziecmi tylko jestes na kobiecym forum? jakbys byl taki szczesliwy to nawet w glowie nie bylo by ci forum dla kobiet. ba nie pisalbys o innych takich rzeczy.