Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie na mazury

Gdzie na mazury??

Polecane posty

Gość Gdzie na mazury

Mozecie polecić ciekawe miejsce bo jedziemy tam pierwszy raz i nie wiemy gdzie najlepiej:)

Gość dziewczynyzapraszam
ja byłam w mikołajkach pokoje u grażyny zajebiście sympatyczny facet miejsce parkingowe i za taka kase warunki świetne aż w szoku byliśmy jak to zobaczyliśmyjest duzo lepiej niz na ich stronie internetowej

Kętrzyn, Gierłoż- Kwatera Hitlera, noclegi w Karolewie, koniecznie Święta Lipka....

Gość Gdzie na mazury
chodzi mi właśnie żebyście polecili jakieś ośrodki hotele pensjonaty gdzie warto jechać i w razie niepogody żeby nie siedzieć w pokoju:( tylko np były inne atrakcje

Gość dziewczynyzapraszam
ja osobiście polecam Mikołajki bo tylko tam byłam pogodę też ładną miałam nie pamiętam nazwy tej miejscowości ale jest też rezerwat zwierząt czy jakos tak jakies 20 minut samochodem od Mikołajek też warto tam pojechać:) polecic tez moge dobrą pizzenie i cukiernie hehe jak coś ;)

Gość iuuyiuy
mikołajki tak tak tak!!to fantastyczne miasteczko..wyjechalismy raz jak sie tylko poznalismy a teraz grzejemy co roku..:)polecam goraco!! a jesli chcesz pochodzic pozwiedzac to jak najbardziej Gierłoż-kwatera hitlera,miniaturowy park zabytkow,Mamerki-bunkry,Sw.lipka,oczywiscie zamek w reszlu,diabla gora w srokowie,śluza w lesniewie gornym,lotnisko w wilamowie,Radzieje,Sztynort a jeszcze ciut wyzej-Stanczyki takze warte zobaczenia wszystko niedaleko siebie a jest co ogladac:) O Mazury pytaj jestem stała bywalczynia,kocham ten region:)

Gość iuuyiuy
niedaleko Mikołajek jest Galindia tez warte zobaczenia i wyspa łabedzi takze polecam..no i z Mikolajek do Mrągowa i ewentualnie Giżycka:0

Gość Gdzie na mazury
No najbardziej w sumie to by mi zależało żeby były tam konie i ceny niezbyt wygórowane:) bo przeglądam i szkoda mi wydać za pokój 2 os 140-180 zł bez jedzenia:( znajde coś taniej czy nie d rady??

Gość aha i ach
Ateny. Na Mazurach. Rewelacyjne żarcie

Mikołajki są fajne, ale ja polecam Mazury Zachodnie, czyli Iławę lub Ostródę. Duzo taniej, a atrakcje takie same :classic_cool:

Gość iuuyiuy
Ostroda to taki pipidówek..chyba ze proponujesz Stare Jabłonki..w tym hotel..:>

Gość Uhummmmmmmmmm
Proponuje zajrzec na www.gorami.pl

Ja byłam w Matytach, ale nie ośrodku, tylko pod namiotami. To wiocha, jest tylko jeden osrodek agroturystyczny, ale jezioro rzut beretem i Iława 40 km dalej, można busem dojechać.

Gość gość
Giżycko polecam :) byłam już setki razy, albo na festiwalach muzycznych, albo na jachtach. czarterowalismy tu www.evita-jacht.pl i planujemy w przyszłym roku również tak zrobić ;)

Gość gość
dlatego lubie mazury, żagle, kajaki i tp atrkacje. wole mazury niz bałtyk .

Gość gość
ja byłam na majówkę w okolicach Nidzicy. Nie mówiąc o plażowaniu to można tam robić wiele rzeczy , również z dzieciami. Przy okazji byliśmy w parku linowym , zamku krzyzackim i w planetarium. Mielismu noclegi w ośrodku gawra gawra http://www.osrodekgawra.pl/oferta/wczasy-rodzinne. naprawdę bardzo spokojnie miejsce. Zastanawiamy się czy nie wsykoczyć tam teraz na weekend na grzyby. Taki weekend nad mazurskim jeziorem pewnie ny pozwolił naładowac akumulatory, podobnie teraz będzie ostatni taki ciepły weekend.

Gość gość
Ja mogę polecić www.mazurska-arkadia.pl, fajne miejsce z pięknymi zadbanymi apartamentami i mnostwem atrakcji zarowno dla dzieci jak i dorosłych (fanow sportow szczegolnie) :)

Gość gość
A ja w tym roku szukałam czegoś na wakacje z moimi maluchami a mam dwoje dzieci dwuletnie i pięcioletnie. Z mężem wybralismy miejsce z wszystkimi udogodnieniami dla dzieci, zniżkami i z opieką dla nich. Zależało nam także na spa. Pojechalismy do Zalesia Mazury i wypoczęliśmy w tym czasie bardzo:)))

Gość gość
do http://krutynianka.pl - idelany osrodek dla singli, a przede wszystkim dla rodizn z dziecmi- mozna tu odpocząc i jeszcze aktywnie spedzic czas...

Gość gość
nieważne gdzie!! ważne żeby na spływ kajakowy z Turystyka Wodniak iść!!!

Gość gość
Też w Zalesiu kiedyś byliśmy i super miło wspominamy:) Świetni ludzie tam pracują, poza tym smaczne jedzenie i fajne pakiety dla rodzin z dziećmi, dla seniorów itd.

Gość mufastikas
Jak na mazury to według mnie tylko na łódki. Zawszę jeżdżę nad Jezioro Ryńskie i wynajmuję łódź w Ryniu w Korsarzu. Mają świetne łajby w dobrych cenach. Warto skorzystać!

Gość Roteras3
Zgadzam się z tą opinią w 100% W Korsarzu mają fantastyczne łodzi i na prawdę warto się tam wybrać jeśli chcemy w odpowiednim komforcie popływać po jeziorze!

Gość gość
W tym roku pierwszy raz byłem na prawdziwym spływie kajakowym i było rewelacyjnie. Od razu się porwaliśmy z ekipą na głęboką wodę, bo płynęliśmy szlakiem Rospudy, ale było warto – przygoda niezapomniana. O samym szlaku można poczytać choćby na stronie www.kajaki-mazury.pl Tutaj też wypożyczaliśmy cały sprzęt. Dobra obsługa, można się wszystkiego na temat spływów u nich dowiedzieć.

Gość premers
również polecam wybrać się do Rynia, i wziąć sobiełódź w Korsarzu. Nie jest drogo a łodzie mają fajne i to zawsze dodatkowa ciekawa atrakcja :)

Gość Moralesken
Dołączę się do dyskusji i potwierdzę, że w KORSARZu mają bardzo dobre łodzie. Wypożyczam tam regularnie i nie zdarzyło mi sie być niezadowolonym