Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie na mazury

Gdzie na mazury??

Polecane posty

Gość gość
ja to juz zacieram ręce na sezon. Jak zwykle z mężem będziemy sobie żeglować http://www.vipjacht.pl/ rejs tygodniowy. Super warunki, dobra cena i te widoki...hej Mazury

Gość bucefal
Ja polecam udać się w okolice jeziora Ryńskiego. Piękna, malownicza sceneria, czysta woda i świetne warunki do spędzania wolnego czasu. Ze znajomymi co roku wynajmujemy łódki z ośrodka Korsarz, który serdecznie rekomenduje.

Gość lubczynski
Polecam wybrać się w okolice jeziora Ryńskiego. Piękna okolica i warunki cudownie nadają się do żeglowania. Gdyby ktoś szukał to łódź można wypożyczyć w Korsarzu, mają naprawdę świetne ceny.

Gość gość
Tutaj macie spory wybór noclegów stricte w niskich cenach - http://www.infoturystyka.pl/kraina,mazury.html - naprawdę jak na mazury, to mozna coś dostać w cenach mega niskich, tylko trzeba trochę poszukać. No i plus jest taki, że wszystko w jednym miejscu, więc to szukanie nie powinno zając nie wiadomo ile

Gość Eryk_Gr
Najbliższe wakacje także zamierzam spędzić na Mazurach. Czy ktoś z użytkowników forum zdecydował się na wynajem jachtu? Znalazłem ofertę tej firmy: http://www.sailor.pl/czarter-jachtow-motorowych i zastanawiam się nad tym, czy z niej nie skorzystać... :-)

Gość arletass
Myślę, że willa Mazur będzie dobrym miejscem. Ja tam w sumie byłem tylko raz, ale doświadczenia mam pozytywne. Czysty, zadbany pokój, łóżko dostatecznie szerokie i długie z wygodnym materacem. Co do obsługi to też nie mam się do czego przyczepić. Na stronie http://hotelmazur.pl można sobie zdjęcia hotelu obejrzeć.

Gość Izanami
Ja zachęcam do zapoznania się z oferta osrodka Korsarz, w ktorej znalezc mozna szeroki wachlarz lodzi do wypozyczenia za rozsadne pieniadze. Duza role pelni tutaj sasiedztwo jeziora rynskiego, ktore nie ma sobie rownych jesli chodzi o warunki zeglarskie. Polecam serdecznie spedzanie wakacji aktywnie, znacznie lepiej zapada w pamieci niz bierne lezakowanie brzuchem do gory!

Gość gość
Jednym z ładniejszych miejsc, w których byłam na Mazurach jest miejsce o nazwie Zalesie Mazury. piękny sosnowy las wokół i dobra organizacja wycieczek, spacerów i różnych atrakcji jak ktoś lubi z tego korzystać. Ja się częscto zaszywałam także w hotelu w SPA bo uwielbiam masaże relaksujące, energetyzujące a także basen.

Gość Mattam
Widziałem już wcześniej podobne głosy i uważam, że całkowicie slusznie polecane sa okolice jeziora Rynskiego i sam Ryń. Jedna z najlepszych, choc bardzo niedocenianych, miejscowek na Mazurach. Warto sie tam wybrac bo mozna bardzo aktywnie wypoczac na lodkach. Najtaniej jest w korsarzu, dodatkowo z tego co sie orientuje to chyba tez najwiekszy jest tam wybor lodzi. W poblizu jest sporo hoteli wiec wszystko mozna zalatwic w praktycznie jednym miejscu.

Gość Elwira123345
Mikołajki, Gizycko, Mrągowo :) prawde mowiac kazde miasto ma swoj charakter i urok. otoczenie rewelacyjne, a ludzie bardzo mili i kontaktowi. ale zawsze mozna zwiedzic kilka miejsc zeby miec porównanie gdzie warto wrócić za rok, dwa:) na pewno warto odwiedzić park dzikich zwierząt i czarter jachtów pod Gizyckiem: https://www.sailor.pl dzieciaki były zachwycone, my z mezem równiez:)

Gość gość
Zdecydowanie warto odwiedzić Giżycko, które otaczają cztery połączone ze sobą kanałami jeziora: Kisajno, Niegocin, Tajty oraz Wojsak. Można zarówno nauczyć się żeglować, jak i zjeść świeżą rybkę dopiero co złowioną. Atrakcji co nie miała, dla każdego w różnym wieku

Gość Andreewwo
Może Hotel Zalesie Mazury? Byliśmy na Andrzejki u nich i żona zachwycona..a to raczej wybredna kobieta więc coś jest na rzeczy. Jedzenie do wyboru, do koloru All inclusive – wszystko w cenie. Teraz organizują weekend mikołajkowy. Tym razem bierzemy znajomych , polecam!

Gość okkksooon

Ja tam uderzam na święta na mazury. Mąż mi zrobił taki prezent. Jak się tu nie cieszyć jak na miejscu mają basen, spa, aqua aerobic i inne bajery? Już nie mogę się doczekać. Jak tak czytam opinie o tym Zalesie Mazury to tym bardziej chcę już tam być. Pierwszy raz spędzę święta poza kuchnią, a to już coś 🙂

Gość 11221

A na święta ktoś na mazury jeździł?

Gość asaaaaaa

Byłam rok temu zimą z rodziną w Zalesie Mazury, bo szczerze to nie chciało mi się gotować cały czas i już nie miałam pomysłów na zajęcia dla dzieci, a sama też chciałam trochę poleniuchować. No mało leniuchowaliśmy, bo tam jest pełno rzeczy do robienia. Sanki, kuligi, ogólnie wypoczynek zimowy to mają udany. Muszę przyznać, że się starali oddać taką domową atmosferę i udało się im w 100%. Byłam też w te wakacje i znowu był szał atrakcji, teraz już jeździmy tam 3-4 razy do roku, jak tylko mamy trochę więcej wolnego. Prawie jak do przyszywanej rodziny :P.