Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ModliszkaPPL

Arytmia serca

Polecane posty

Gość ModliszkaPPL

Hey wszystkim. Juz nie wiem co mam robić:-( poszłam na zabieg ginekologiczny a okazało ze nie mogę byc operowana ponieważ co 3 skurcz serca mam nieprawidłowy. Przenieśli mnie na kardiologie. Holter wykazał ponad 6000 nieprawidłowych skurczow serca w ciągu doby. Dostałam tabletki na serce. Ale zaproponowano mi operacje. Co lepsze. Tabletki na serce na całe zycie czy operacja na sercu?

Gość qwer
ile masz lat bo moja coreczka ma 3,5!!!!!!!!! jest na tabletkach.

Miałam ponad 8000, przyjmuję tabletki i jest w porządku. Ale czasami, gdy jestem przeziębiona tabletki nie pomagają. Przyzwyczaiłam się, na zabieg nie wybieram się także :)

Gość ModliszkaPPL
Mam 27 lat.

Gość ModliszkaPPL
Rak szyjki macicy

Gość Tajpa
Ale 6000jakiego rodzajow skurczow ?nie masz zadnej gwarancji ze ablacja ci pomoze a moze pogorszyc twoj stam a tabletki nie sa na cale zycie tylko do czasu unormowania sytuacji ewentualnie potem doraznie.a co jest przyczyna arytmi?

Ja miałem kontakt z takim jednym i po tym kontakcie po którym wydałem wyrok pozbawienia prawa wykonywania zawodu wolę się konsultować tutaj na forum:P.

napisałeś trochę nieskładnie ....wynika z tego że jesteś sędzią , a z wcześniejszych twoich wypowiedzi miałam zupełnie inne wyobrażenie ...