Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldaaaaaaaaaaaa

Czy słusznie zwróciłam na to uwage?

Polecane posty

Gość matyldaaaaaaaaaaaa

W nowym mieszkaniu wynajmuje pokój jeden , drugi pokoj jest zamkniety. Płace za pokój i za całe media które zurzyje w ciagu miesiaca gdyz mieszkam sama Własciciel wpada raz w tyg sprawdzic czy wszystko okey Jak nie moze wpasc to zaglada jego siostra Mnie w weekendy zazwyczaj nie ma, zauwazyłam od kilku tyg ze ktos tu w weekend gotuje korzysta z toalety dzis nie pojechałam do domu na wies bo jestem przeziebiona i siostra właściciela przyszła sobie z chłopakiem, chłopak sobie właczył tv a ona włacza piekarnik i chce coś podgrzewac czy gotowac a mieszka dwie ulice dalej zwróciłam jej uwage ze ja płace za media a ona sie wkurwiła i powiedziała ze takie korzytsanie mediów przez nia raz tyg to to sa grosze i ze sie czepiam wkurzyła sie i wyszła trzskajac drzwiami i mówiac ze skontaktuje sie bratem czy ja przesadzam czy dobrze zrobiłam?

dobrze zrobiłaś, wlacz o swoje nawet jeśli to są grosze, skoro dla niej to tyle co nic wiec miesiecznie niech sie dokłada

Gość do oceny
a co oni chcieli z Toba robić w tym pokoju? tak po prostu weszli sobie jak do siebie? I ty nic nie powiedziałas?

Gość lady in yellow
ja bym jebła to mieszkanie w cholere to by się paskuda nauczyła że się szanuje czyjeś pieniądze i prywatność ________ http://tnij.org/gnje

Gość matyldaaaaaaaaaaaa
mieszkanie jest 2-pokojowe ja wynajmuje pokój za 700zł plus media a drugi pokoj jest zamkniety ale zaglada tam czasem ktos ja sie na to zgodziłam ale płace za media z mediów miałam korzytsac tylko ja

Gość matyldaaaaaaaaaaaa
i co napiszcie cos

Gość matyldaaaaaaaaaaaa
piszcie

Gość orzeszki wmiodzie
zalezy jakie byly ustalenia

Gość matyldaaaaaaaaaaaa
że ja płace za media takie były ktoś miał wpadać owszem zagladac ale nie było mowy o korzystaniu z mediów kuźwa dla nich to sa grosze bo sa bogaci a dla mnie, dlaczego ja biedna osoba mam płacic za kogos

Gość orzeszki wmiodzie
sprawdZ ile placilabys za samodzielne mieszkanie -to raz, dwa-porozmawiaj z wlascicielem o sytuacji [ale na spokojnie, bez pretensji, tylko zapytaj go jak to rozwiazecie]

Gość ej no je
dobrze zrobiłaś

Gość już o tym pisałaś,powtarzasz
się:P