Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa6

wazne!

Polecane posty

Gość justa6

moja kolezanka poznala 3 lata temu chlopaka (mial w ciagu tych 3 lat) 2 związki ona byla dla niego dobra kumpela.po jakis 2 latach sam jej powiedzial ze mu sie podoba od dawna i czy kilka lat roznicy w wieku by jej nie przeszkadzalo.lecz ona nie brala tego na powazne bo wiedziala ze jej nie bedzie chcial(i ona w tym czasie byla w zwiazkach) pomimo tego bardzo dobrze sie dogadywali.nie byli nigdy parą.a on dzisiaj do niej z wiadomoscia ze moga byc tylko przyjaciolmi ze jest fantastyczna i znajdzie szczescie,nic na sile bo zwiazek by wszystko popsul miedzy nimi.i jest dobrze tak jak jest.(A ona nigdy mu nie powiedziala ze jej sie podoba czy cos w tym stylu)CZY WIECIE O CO MU MOZE CHODZIC??BO NIEWIEM CO DORADZIC KOLEZANCE

Gość do oceny
przecież już wszystko powiedział. \nie chce jej juz i tyle. Co tu doradzać i po co?:o

Gość plotkarkakafeteryjnaprawdziwa
jesteście OPĘTANI - SZATAN was wszystkich opętał to uwazam :(

Gość justa6
czemuz opetani?

Gość justa6
czemuz opetani?

a moja matka to kurwa i suka nieludzka szmata ludzka głodząca mnie :(

Gość justa6
a co to ma do tematu?

Moja matka to zdrajczyni, oszustlka, osoba opętana przez diabła jak dla mnie - ja sie z nią w ogóle nie zadaję. Nie chcę już nic jeść w tym domu. Niech sobie ryczy ile chce - ja przez nią omal w psychiatryku nie skończyłam razy trzy. Bo zamiast się mną przejąć to koleżanki miała - to niech im idzie wyć. Co mnie to obchodzi? 5 latek nie mam. Oszustka, świnia i tyle Lidka bachleda to jest. A odpowiedzialność? Niech weźmnie. Myślicie, że ta Alicja jest głupia. WyDAJ SIĘ - ona mi powie w roku 2010. No kretynka ostatnia Sama się wydaj - kogo to obchodzi ze okrada mnie, ze ukradla moja gromnice, ze psa trzyma w garazu :( telewizor tez mi ukradła i dała obłudnicy bratowej :(:(:(

Wiecie co - ja wam cos powiem - ja już rozumiem wiele rzeczy co się stało z moim życiem lub nie - ale ja się was normalnie boję bo wy chyba wszyscy nadużywacie netu po prostu. tak myśle :(

Gość justa6
po co w moim watku takie cos piszesz zaloz nowy

już postanowiłam sie tu wcale nie odzywać ale wiecie jaka jest kafe - to SZAMBO - do zrzucenia swoich negatywnych emocji No ale fakt nie każdy wątek nadaje sie do tego tak myśle :(

Wiecie, ale powiem wam to kafe jest tak zdemoralizowane już jak dla mnie, że to się opisać nie da. Muszą przyjść wojny dalej i tyle - ludzie są już gorzej niż zwierzęta w lesie dzikie. Jak wielki jakies z klami w gebie co hasaja po lasach jak opetane Jak moja matka moj pies tez czasem takiego opetania dostawal :( Taki jest świat...

Gość o wow
idz do lekarza przerażaja mnie te posty ;O

Moja matka to żenada jak dla mnie przez którą 3 raz w życiu omal nie skończyłam w psychiatryku . Jest to kompletnie zdegenerowana psychicznie osoba, która kiedyś zostanie zapytana - PO CO JEJ TE DZIECI? Są w życiu takie momenty, że trzeba płakać.Ja teraz wyje jak wilk Że człowiek tak płacze aż dostaje choroby psychicznej. moje zdanie :(