Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitna..

dziwne wrażenie i odczucie...

Polecane posty

Gość gru35
jeśli moge jakos pomóc zawsze się z tego cieszę! pozdrawiam wszystkie dziewczyny w potrzebie!

To super moze zaloz moze slonko nowy temat z drukowanych liter ze udzielisz porad :)

Gość gru35
wczoraj wieczorem zajrzałam tu pierwszy raz...przejeły mnie historie kobiet starających sie o dziecko...to naprawde smutne jeśli nie da sie spelnic tego najwazniejszego marzenia..sama nie wyobrazam sobie życia bez dzieci! to moja energia! jeśli chodzi o zakładanie tematu, to raczej nie, ponieważ nie mam az tyle czasu żeby udzielać porad, tak dla wszystkich zainteresowanych. ale zagladac tu bede widzę ze wiele jest zagubionych i potrzebujących szybkiego wsparcia ;))

Gość emmmmaaa
W takim razie może mi ktoś pomoże :) 2 miesiące temu odstawiłam tabletki anty. Ostatni okres dostałam 2 maja, cykl u mnie trwa około 30 dni . Niestety dziś w 20 dniu cyklu dostałam krwawienia, nie jest to mocne krwawienie, ale jest. Jest to ciemna krew. Dodam, że w 13,14 i 15 dniu cyklu kochałam się z mężem bez zabezpieczenia . Od czego mogę mieć to krwawienie ?? Owulację już miałam więc nie jest to krwawienie owulacyjne. Proszę o jakieś sugestie.

Gość gru35
jestes dzis w 21 dniu cylku. dni które podalaś sa idealne dla zapłodnienia. moze dochodzi do zagnieżdzenia..? i stąd te delikatne krwawienia. tym bardziej ze jest to jak piszesz plamienie ciemną krwią. ja stawiam na zagnieżdzenie! chyba zostaniecie rodzicami!!! GRATULUJE! ale oczywiscie trzeba jeszcze tydzień poczekac ze sprawdzeniem tej wiadomosci! pozdrawiam

Ja wlasnie zaczynam 6 miesiac jak staramy sie o dzidzie. przez 5 lat bralam tabletki anty mercilon moja gin mowi ze wszystko u mnie jest ok mam owulke itd ale zajsc nie moge:( dodam ze mam tylozgiecie macicy ale moja gin mowi ze to nie jest problemem wierze jej ale nie moge zrozumiec co jest nie tak ze sie nam nie udaje:(

Gość emmmmaaa
Dziękuję za rzetelną odpowiedz, też tak przypuszczałam, ale nie chciałam robić sobie zbędnych nadziei:) jeszcze raz bardzo dziękuje :) ;D

Gość gru35
znam kilka takich przypadków jak Twój... i jedyny problem tkwi w tym, ze się tak bardzo chce, że sie ciągle o tym mysli...tyłozgięcie nie jest przeszkoda, na prawdę. jedyny lek to przestać sie starać a zaczac sie kochać..dziecko przyjdzie w najbardziej odpowiednim momencie, zobaczysz! najwiecej ciaz jest na urlopach, więcmoze w wakacje się uda..? zycze tego z calego serca, tylko trzeba odpocząc psychicznie i pomyslec ze jest jakas siła wyzsza i ona wie co robi! JAK PRZESTANIESZ MYŚLEC, CIAZA cIE ZASKOCZY! POWODZENIA!

Chodzi o to ze przez ostatni miesiac praktycznie nie myslalam o ciazy z partnerem kochamy sie kiedy mamy ochote a nie kiedy jest owulacja. Slyszalam ze przy tylozgieciu macicy sa jakies pozycje ulatwiajace zajscie w ciaze to prawda?

Dodam ze 4 czerwca bierzemy slub wiec przez przygotowania zbytnio nie mamy czasu o tym myslec:)

Gość emmmmaaa
Gratulacje dla Młodej Pary :) Szczęścia życzę :)

Dziekuje bardzo:) Do szczescia brakuje tylko maluszka ale nad tym pracujemy;)

Gość emmmmaaa
W noc poślubną popracujcie ;)