Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna a przeciętna

Mam taką ładną twarz a taką beznadziejną figurę :((((((

Polecane posty

Gość ładna a przeciętna

co do swojej twarzy nie ma zadnych zastrzezeń nie jestem tez jakas gruba, jestem szczupla ale nie cierpie swojej figury gruszki jestem niska, mam maly biust waska talie i szerokie biodra i uda .... ja bym chciala miec wszystko na odwrot oczywiscie oprocz talii bo to jedyna czesc mojego ciala ktora akceptuje.. no i nogi mam zgrabne ale jezeli mam zakryta gorna czesc uda czyli moze byc nawet krotka spodniczka no ale chcialabym miec dluzsze :( wiem ze jestem ladna bo wiele osob mi to mowi ale czuje ze ta figura psuje moj wyglad.. gdybym byla te pare cm wyzsza to juz by bylo lepiej .. no i te male antyseksualne piersi :( czuje sie ladna ale nieseksowna ! mam kolezanke ktora jest ode mnie duzo brzydsza ale uwazam ze jest mega seksowna ma takie piekne cialo mimo ze buzia nie jest najladniejsza mimo ze jestem ladniejsza czuje sie od niej mniej atrakcyjna wiem ze ubrania potrafia zamaskowac rozne mankamenty ale tak bardzo chcialabym ubierac sie tak jak nie powinnam :(

Gość dfgdfgd
Aha dobrze wiedzieć :) Ale widzę że jesteś też bardzo skromna i to się chwali hehe

Gość ładna a przeciętna
nie wiem po co tu napisalam bo i tak co bym nie przeczytala to i tak to nic nie zmieni.. chyba chcialam sie wyzalic :(((((( nie jestem nieskromna, uwazam ze mam ladna twarz ale nie czuje sie dobrze we wlasnym ciele, chyba nie ma w tym nic zlego, pisze poprostu to co mysle

Gość gs
Dla mnie twarz jest zdecydowanie najważniejsza, dla większości moich znajomych też. Odnośnie małych piersi - to też jest indywidualna sprawa, ja uwielbiam małe. I na koniec - szerokie biodra ALE odtłuszczone są seksowne - jeśli coś Ci nie pasuje to prawie na pewno jest to wina tłuszczu. Uprawiasz regularnie sport? Zdrowo się odżywiasz? Odstawiłaś pieczywo i słodycze?

Gość ładna a przeciętna
nie jest to wina tluszczu tylko szeroko rozstawionych kosci miednicy... nie mam okraglych oblepionych bioder tylko szerokie a ze jestem niska to brzydko to wyglada

Gość dfgdfgd
Wrzuć fotkę-nie koniecznie swoją,ale taką co jest podobna do ciebie z figury to ocenimy czy jest tak źle.

Gość poka fote jakas moze
bo moim zdaniem przesadzasz, ja w kazdym razie lubie takie szerokie biodra i raczej nie jestem wyjatkiem ;)

Gość ładna a przeciętna
czasami jak mam dobry dzien i ladnie sie ubiore to czuje sie dobrze... ale teraz mam kurde doła :( bo widzialam sie dzisiaj z ta kolezanka, ona co by nie zalozyla to wyglada super zwlaszcza ze ma waskie biodra a ja musze sie gimnastykowac zeby to zatuszowac:( nie bede teraz szukala zdjec bo to moze byc trudne mam 155 cm i 88 w bioodrach, zawsze mialam 90 ale troche schudlam

Gość ładna a przeciętna
ja wlasnie mysle ze faceci nie lubia szerokich bioder lubia odstajace i kragle tylki a to nie oznacza szerokie :(

Gość gs
No, nie każdy ma super geny. ja mam śmiesznego fiuta a Ty szeroki tyłek. C'est la vie.

Gość poka fote jakas moze
oj tam, lubia wlasnie :p faktycznie jestes niziutka, ale to ok, drobne kobietki tez sa fajne, serio nie masz sie czym przejmowac pomysl, ze jakbys nie miala bioder to wygladalabys jak maly patyczek, a tak chociaz widac ze kobieta ;) szpilki jakies zarzuc i na pewno jest ok

Gość sdgasfsd
Zawsze możesz się pocieszyć tym że za kilka lat z jej figury nie wiele zostanie a twoja twarz nadal będzie ładna.Jeśli tak jak mówisz ona ma ładną figurę a przeciętną twarz.No ale jak masz 88 to nie jest w cale tak dużo :) ja tam lubię jak dziewczyna jest szersza w biodrach :)

Gość ładna a przeciętna
a co do tych fotek.. mam taka figure jak JLo tylko ona ma duzy i odstajacy tylek.. ja mam tylko szerokie biodra, tylek jest chudy wiec jezeli tylek by mi bardziej odstawal to by jeszcze doszlo pare cm... wiec to jest obwod praktycznie samych bioder .. bo przy tych samych wymiarach moglabym miec rownie dobrze waskie biodra i odstajacy tylek

Gość gs
Oj chyba jednak twarz szybciej się degraduje niż sylwetka.

Gość maała ;- DD
Każda ma jakieś kompleksy ;p ale może warto je zaakceptować ;p __________________________ Wchodźcie, spoko stronka ; ] http://Agusik.gliteruje.pl To mój sposób na spędzanie wolnego czasu , sprawdźcie sami .xdd ; -**

Gość sdgasfsd
Oj chyba nie. Tym bardziej u kobiet-urodzenie dziecka itd. No oczywiście wszystko zależy od tego jak się dba o siebie,ale wydaje mi się że twarz jest łatwiej zachować z dobrym wyglądem.

Gość ładna a przeciętna
wlasnie wiem, ze powinnam to zaakceptowac bo nic nie moge z tym zrobic ale to sprawia ze jestem nieszczesliwa :(

Gość ładna a przeciętna
no ja juz mam ciaze za soba a kolezanka nie

Gość sdgasfsd
Jeśli mam oceniać to zdjęcie to powiem że w cale nie jest źle :) A jeśli na dodatek urodziłaś już dziecko to jest nawet lepiej niż dobrze :) Mi się podoba-ale są gusta i guściki więc zapewne jakiś wybredny się znajdzie. No ale według mnie nie masz się czym przejmować :)

Gość ładna a przeciętna
jako nastolatka bardziej przypominałam panią ze zdjęcia.. po ciązy waze mniej pare kg.. ale ostatnio mialam ochote przytyc .. bo czuje sie taka niekobieca przez ten biust ale nie wiem czy to dobry pomysl.. jak patrze na dolne partie mojego ciala

Gość Kawer
Faktycznie, z taka figurą to tylko zostać zakonnicą. Aż się dziwię, że ktoś cię chciał zerżnąć. Pewnie był pijany i nie był świadomy w co wali. Weź się za siebie a najlepiej zbieraj forsę na operację redukującą twoją odrażającą sylwetkę.

Gość ładna a przeciętna
nie byl pijany i nie on jeden chcial... a niby jak twoim zdaniem powinnam ja zredukowac? polamac kosci ?

Gość ladna a przecietna
ponadto czula bym sie chyba dobrze z fiutem miedzy nogami.Podobaja mi sie tez wiszace jaja.To by poprawilo moja figure i chyba tez samopoczucie.Ale o tym pomysle pozniej.

Gość ladna a przecietna
Nie wspominam już o tym jak bardzo uwielbiam przebierać się w męskie ubrania, zwłaszcza nawiązujące do dwudziestolecia międzywojennego.

Gość osiemnastk@
SIOSTRZYCZKOOOO! czytam to i tak jakbym to ja pisala! tez mam taki problem i czuje sie strasznie;( mam 175 i waze 63 kg niby oki ale do pępka mam rozmiar 36 a spodnie 42!

Gość osiemnastk@
a ostatnio schudlam jeszcze.. wszyscy mi mowia ze jestem sucha bo na gorze to naprawde same kosci ale co z tego jak na dole choc chudo jest tak szeroko..... i piersi brak;/ nie wiem co robic czy dalej sie odchudzac.. i tak to nic nie da piersi sie pozbede juz calkiem a biodra i tak zostana