Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadadaad

sposob na zapach..ttam..

Polecane posty

Gość dadadaad

znacie jakies sposoby ze wasza myszka nie smierdzi tylko ladnie pachnie ?:)

Gość dadadaad
no ja wiem...ale chodzi mi o ten specyficzny zapach :) nie wiem moze jakis zel intymny ktory ladnie pachnei i pozostaje na "skorze";d hihi nie wiem..

może masz jakąś infekcje bo w sumie czysta cipka powinna pachniec cipką:)

Gość babacia dobra rada
jesli ci smierdzi to zmin diete - moze zle sie odzywiasz - tak jak u mezczyzn smak i zapach w duzej mierze zalezy od diety - za duzo alkoholu , fajek , tłustych potraw i masz gwarantowane szambo tam na dole - jedz słodkie owowce ananasy , brzoskwienie , nie pal - pij sporadycznie dbaj o higiene , uzywaj mydla do higieny intymnej [ konwaliowe slicznie pachnie] ja sie podmywam za kazdym oddaniem moczu bo pozniej mam wrazenie ze nim pachne fuj.

Gość kocham cię polko
Ten żel ,ktory poleca na okrągło żanet kaleta-lactacyd

Gość dadadaad
no wlansie chodzi mi o zapach cipki :) ... nie smierdzi mi ale bym chciala zeby pachniala tak ladnie tzn takim mydlelkiem ale mydlo moze podraznic tak mysle hm ? nie wiem

daj spokój.. pewnie twój partner to jakis pedał :-o owszem, cipka powinna być czysta, ale nie popadajmy z skrajności :-o naturalny zapach ciała to kwintesencja kobiecości :classic_cool:

Gość jaki partner ?
przecież to jakaś czternastoletnia dziewuszka wystarczy spojrzeć na tekst i jeszcze to "hihihi" :O

Gość dadadaad
19 :) ....

Gość jaki partner ?
w takim razie mocno niedojrzała z Ciebie dziewiętnastka dorosłe pytania zadajesz, a otoczka taka, że żal

dziewczyno uwierz,że prawdziwy facet po stokroć woli naturalny zapach cipki niz jakies kwiatowe wonie

facet musi mieć kilka partnerek by zdobyć doświadczenie i wiedzieć, czy to naturalna woń, czy brak higieny :classic_cool:

Gość zaraz mnie coś trafi......
Jak Ci śmierdzi, polecam ginekologa :) Jeśli TY nie czujesz NIC po umyciu ----> tzn. jest ok i facetowi pachnie jak misiowi miodek :)

oczywiscie mycie to najlepsza rada,ale nie nalezy przesadzac....zbyt czeste mycie w ciagu dnia powoduje infekcje.myjac sie pozbywamy sie flory bakteryjnej