Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipluss

Mobilny Internet z iPlusa, kto ma??

Polecane posty

Gość ipluss

Jestescie zadowoleni?? Ile gb zuzywacie miesiecznie??

Gość ipluss

Gość iplussssss
ja mam i jestem zadowolony, ale duzo zalezy od tego jaki zasieg Plus ma u ciebie realnej predkosci mam ponad 2Mb (mieszkam w centrum sporego miasta), ale jak byłem u rodziny w małym miasteczku to internet był wrecz irytujaco wolny to ile zluzyjesz zalezy głównie od tego czy sciagasz filmy itp, jesli tego nie robisz to spokojnie zmiescisz sie w 2-4GB na miesiac

Gość ipluss
bede mieszkac w Poznaniu, nie na zadupiu. Nie bede nic sciagac, ale prawie caly dzien cos tam w internecie robie, otwieram strony, czesto odswiezam, korzystam ze skype, google maps street view, czy 4gb starczy?

Gość iplussssss
jak wgrywasz jakies pliki na ftp czy cos to tez sie ten limit zużywa, podobnie jak ogladanie duzych plików a takie sa te mapy lub np youtube ale nie wiem na jaka skale to robisz.. ja przez 2lata mialem abonament z limitem 4GB i tylko dwa razy przekroczylem, a uwazam ze sporo korzystałem teraz jest jeszcze ta usluga plusopobieracz,jest darmowa (a przynajmniej byla) a dzieki niej masz dodatkowe 100GB do korzystania od godz 24do chyba 6

Gość ipluss
od 24 do 9, czyli dokladnie wtedy kiedy spie:D I kosztuje 10zl Nic nie wgrywam, youtube moge nie ogladac, ale street view ogladam czesto:O Kurcze, potrzebuje internetu na 3-4 miesiace, a wszystkie kablowki chca umow na 24 miesiace, ten iplus to jedyne rozwiazanie, ale limit kijowy:O