Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleger ...thomas deutsch

PUDZIAN .......... jakiego nie znacie !!!!!!!!!!!!!!!! Czytajcie.

Polecane posty

Gość koleger ...thomas deutsch

Mariusz to niezwykle interesująca postać. Przeszłość jak z filmu. Siedział w więzieniu , walczył o życie po zbyt dużej dawce koksu , płakał po utracie ukochanej , miewał liczne myśli samobójcze , zaliczył wszystkie dziwki w Warszawie ......i długo można by było wymieniać. Ale do rzeczy : Znam go od małego i miałem przyjemność śledzić jego życie prywatne. Poznałę mgo na siłowni. Szcerze ??? Może nie uwierzycie ale Pudzian żre taki koks jak konie pościgowe !! Gdyby jego masa wynosiła poniżej 100 kg to by zszedł na serce ! Trenuje po kilka godzin dziennie , dużo żre i w miarę zdrowo ale koks ... istna przesada ! Zrujnował sobie zdrowie także swoim napalczywym charakterem. Potrafi walczyć do samego końca i już nie raz mdlał z wysiłku nawet na treningach a co dopiero zawody strong menów. Jego kręgosłup jest pocharatany i tylko ogromna siła mięsni grzbietu powoduje że ten facet się nie rozsypał. Dodam jeszcze o czymś o czym się nie mówi : on ma ogromne probblemy z tarczycą !!! A teraz z innej beczki. Gdy miał 17 lat zakochał się bez wzajemności. Oszalał gdy okazało się że ona go nie chce. Lał wszystkich kumpli na ulicach. Stracił wszystkich przyjaciół bo każdy się go bał. Wtedy pojawiły się u niego myśli samobójcze. Jednak był to facet który nie wiele myśląc odrazu zaczął używać zycia aby nie ześwirować. Tak o to nadziewał na swój ogromny podobno pal pierwsze lepsze. Wyraźnie odżył i zaczął pakować. Już po kilku latach sukcesy w siłaczach bo genetyka wprost idealna. Co do pobytu za kratami .... wolałbym głośno nie mówić ...

Gość partyzantka z wroclawia.
właśnie dostał wpierdol od Sylwi !!! Nie może się podnieść z ringu

Gość osobiscie uwazam ze pudzian
to kretyn!!! owszem ma w chuj kasy i jest ustawiony do konca zycia, ale jakim kosztem? kosztem zdrowia... a zdrowie > kasa. poza tym nie grzeszy inteligencja, nie potrafi sie wypowiadac itp...

no, kondychę to ma kiepską... ale generalnie lubię faceta... może prosty i łatwo z niego robić pajaca, ale znalazł niszę dla takich jak on... myślę, że wkrótce dostanie bęcki i naród go zje...

hahahahahahahhahahahahah, setki bzdur ! Wyczytałeś to wszystko z internetu a tylko jakieś 15 % w tym prawdy:) Pudziana znam może nie tak dobrze ale mój brat poznał go na jakiś zawodach. Mariusz rozpisywał mu dietę i zapewniam was, że jest cudownym facetem i nie ma za sobą na pewno takiej przeszłości chociaż gdy się napije różnie z nim bywa.

pudzian jest zajebisty i jeszcze pokaze co potrafi a wy mozecie sie schowac nie dowiarki

Ale z tego opisu wynika że mimo tego że jestem starszy za 10 lat mogę miec lepsza kondycję od niego:P.Ciekawe czy będzie w stanie przejechać przez dobe 300 km:classic_cool:? <

Gość kurwooooooooooo..ooo
Dlaczego już wczoraj po 23 napisałem że pudzian dostał wpierdol skoro ta walka się wtedy jeszcze nie rozpoczęła ?????????????????????????????????? kurwooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość kurwooooooooooo..ooo
a

Gość cipasasaaaaaaaa
myrevin to cipa.

Gość dazaeaaew
jedno jest pewne bez koksu czlowiek nei ejst w stanie wychodowac takich bicepsow

Gość RobertBurneika
Witam, są już dostępne w Polsce suplementy i odżywki, które reklamuje od dłuższego czasu Robert Burneika. Opis, zdjęcia, skład, opinie. http://tiny.pl/hcfgl Zapraszam do zapoznania się.

Gość Detronii
Ciekawe, który silniejszy Pudzian czy Robert.