Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Licealistka17

Dziewictwo

Polecane posty

Gość Licealistka17

Czy waszym zdaniem utrata dziewicwa, w wieku 16 lat to coś, czego powinno się wstydzić, czy to coś zupełnie normalnego ?

moim zdaniem to zależy od czlowieka. dla mnie to było zdecydowanie za wczesnie. I jakbym w tym wieku straciła dziewictwo to pewnie bym się nienawidziła do końca życia. Ale jak mówię, to kwestia charakteru.

Gość niektorzy maja 30 i trzymaja
sie z daleka od seksu

Gość Jarek_K__
Zdecydowanie za wcześnie. Najpierw matura. Po maturze może studia. Wtedy będzie czas na poznanie ciekawej osoby i sex.

Gość xxxxxxxxxfdtgt22
Jarek_K__ Zdecydowanie za wcześnie. Najpierw matura. Po maturze może studia. Wtedy będzie czas na poznanie ciekawej osoby i sex.

Gość zdziwiony do kwadratu
Ja tam nie widzę nic złego we wczesnej utracie dziewictwa. Przecież seks jest bardzo przyjemny i nie wiem dlaczego ta przyjemność miałaby być zakazana młodym dziewczynom. Oczywiście musi to być świadome i koniecznie z zabezpieczeniem, ale to przecież dotyczy każdego wieku. Zatem Licealistko17 nie ma czego się wstydzić!

Gość a pozniej dziwota
to zalezy. ja stracilam dziewidztwo w wieku 17 lat, byl to swiadomy wybor z chlopakiem, ktorego kocham ( tak nadal kocham i jestesmy juz 9 lat razem) po roku bycia ze soba w zwiazku. nigdy nie zrobilabym tego z przypadkowym facetem i nigdy nie zalowalam mojej decyzji i nie bede jej zalowac :) oczywiscie najpierw byla wizyta u ginekologa, tabletki antykoncepcyjne i do tego gumka :P (bylam przewrazliwiona ) :P