kikoliko 0 Napisano Maj 22, 2010 hej mam pytanie, 6 kwietnia jako dziewica chcialam sie kochac z moim chlopakiem, najpierw piescilismy sie bez gumki i on dotykal penisem moich narzadow rodnych. po zalozeniu prezerwatywy probowal we mnie wejsc ale nie udalo sie. zdjal prezerwatywe, zalozyl druga i mozliwe pobrudzil ja i sprobowal jescze raz ale bez skutku. po calym incydencie bylam niespokojna i 16 dni po tym zrobilam test[ nie z moczu pierwszego ale drugiego] wyszedl negatywny. pozniej zaczelam dziwnie krwaiwc, tak bardzo malutko[12 dni przed miesiaczką oczekiwana] z dnia na dzien krwi bylo coraz wiecej az po 4 dniach dostalam okres, troche skapy, ale po dwoch dniach byl juz taki jak zawsze. trwal 7 dni [jak zawsze]+ te dziwne krwawienia. teraz bardzo czesto oddaje mocz, ok 10 razy na dobe. nie wiem czy to ciaza?! czy moze spowodowane jest tym, ze jestem przeziebiona i do tego spozywam same plynne pokarmy. poradzcie co o tym sadzicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adi_P Napisano Maj 22, 2010 na bank to jest ciąża gratuluje za 8-miesiecy zostaniesz szczęśliwą mamusią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikoliko 0 Napisano Maj 22, 2010 odczuwam w Twoim poscie ironie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urodziła mnie ciotka Napisano Maj 22, 2010 zrób test to będziesz wiedzieć, najlepiej pójdź do ginekologa bo te łomy z kafeterii gówno ci doradzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaggnniieesszzkkaa Napisano Maj 22, 2010 nie możliwę żeby to była ciąża... doszło do wytrysku? bo wtedy inna rozmowa. Sądzę , ze może zrobił coś za mocno. Ale najlepszy będzie lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieta po 30- stce Napisano Maj 22, 2010 Idż do lekarza możesz mieć infekcje. Przy infekcji może występować plamienie ,a to że często oddajesz mocz może oznaczać, że infekcja objeła drogi moczowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kikoliko 0 Napisano Maj 22, 2010 dzieki za odp, czeste oddawanie moczu bylo wczoraj, dzisiaj jest juz normalnie, podejrzewam, ze to jednak przez te plynne pokarmy i przeziebienie ;) napiszcze mi jeszcze jak to jest z tym zaplodnieniem bez stosuku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach